Elektronikus táblagép Állatkák Lex Animaux Educa 9-36 hó korosztály részére francia nyelvű

Termék leírása

Elektronikus táblagép Állatkák Lex Animaux a spanyol Educa vállalat műhelyéből egy kiváló gyerekjáték minden csöppség részére 9 hónapos kortól. A játék táblagépen 9 különböző állatka látható, melyeket ha csöppsége megnyomja, hangot adnak ki. Gyermeke így könnyen elsajátítja, hogy az egyes állatka milyen hangot is ad ki. Interaktív játék francia nyelvű, így a kicsik szókincse francia szavakkal is bővül. A táblagép használat egyszerű, 3x AAA/LR03 elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. Kisfiúk és kislányok nagy kdvence lesz a játék. 

Készségfejlesztő táblagéppel már korai fázisban fejlődésnek indulnak a gyermek képességei. A hangeffektnek köszönhetően gyerkőce nagyon hamar elsajátítja, hogy a farmon élő állatkák milyen hangot is adnak ki. A táblagép minőségi műanyagból készült, egészségre nem káros, nyugodt szívvel játszhatnak vele gyermekei. Táblagéppel való játszadozás közben fejlődik a kicsik finom motorikája, koncentrációs készsége és memóriája. Erősödik jó ítélőképességük, jól szórakoznak és új ismeretekkel gazdagodnak. 

A spanyol Educa cég minőségi játékai nem csak a szórakozást biztosítják, de egyben oktató és fejlesztő jelleggel is bírnak. Az Educa termékek megfelelenek az uniós biztonsági kӧvetelményeknek, így a velük való játék teljesen biztonságos. Az Educa gyártó különféle puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik nem csupán az idegen nyelvű családi társasjátékok kategorába.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor9 hónapos kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei21*21*5
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg231 g
NyelvFrench
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.