Táblagép elektronikus Hello Maestro Contens Educa 5 éves kortól francia nyelven - a körülöttünk lévő világ

Termék leírása

A Hello Maestro Contens elektronikus táblagép a spanyol Educa gyártótól gyerekeknek 5 éves kortól ajánlott. A táblagép 8 interaktív kártyának ad helyet, melyek az emberi testről, híres felfedezőkről, történelemről és felfedezésekről szóló információkkal szolgálnak. A gyerekekre 3 különböző játékmód vár, az egyik a felfedezésre (az adott helyszín leírására), a másik az általános ismeretekre (kérdés megválaszolására) összpontosít, de nem hiányzik a zenélő mód is. A játék francia nyelvű, így a gyermek az idegen nyelv alapjait is elsajátítja. A táblagép kezelése egyszerű, 3 AAA/LR03 elemmel működik, ezek nem képezik a csomag részét.

A didaktikus táblagép már kiskortól hozzájárul a gyermek oktatásához. Minőségi műanyagja egészségre ártalmatlan. A táblagép fejleszti a finommotorikát, összpontosítást, emlékezetet, játékosan megismerteti a gyermeket az idegen nyelv alapjaival és segítségével finomítják ítélőképességüket.

A spanyol Educa gyártó minőségi játékai oktató és fejlesztő jelleggel is rendelkeznek. A spanyol Educa márka az európai minőség garanciája. Termékei többfokos ellenőrzésen esnek át mielőtt a fogyasztóhoz kerülnek. Az Educa logikai játékai hozzájárulnak az egész család szórakozásához.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei31*24*7 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg231 g
NyelvFrench
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.