Elektronikus táblagép ABC L'Alphabet Educa 3-6 éves korosztálynak spanyol nyelvű

Termék leírása

Elektronikus táblagép ABC L'Alphabet a spanyol Educa vállalat műhelyéből egy kiváló készségfejlesztő játék minden gyerkőc részére 3-tól 6 éves korig. A játék táblagépbe telepített 12 interaktív kártya segítségével a gyerekek játékos módon ismerkednek a betűk világával, betekintést nyernek az olvasás csodájába az első elolvasott szavak révén és elsajátítják az ábécét köszönhetően az állatkákkal és tárgyakkal kiegészített ábráknak, melyek az egyes betűkhöz lettek kirendelve. Táblagép spanyol nyelvű, így a gyerekek nem csupán a betűkkel ismerkednek meg, de szókincsük is bővül idegen szavakkal. A táblagép hangot ad ki, ami a kisfiúk és kislányok még nagyobb élményét eredményezi az interaktív játékkal. 

Készségfejlesztő táblagéppel már korai fázisban fejlődésnek indulnak a gyermek képességei. A táblagép minőségi műanyagból készült, egészségre nem káros, nyugodt szívvel játszhatnak vele gyermekei. Táblagéppel való játszadozás közben fejlődik a kicsik finom motorikája, koncentrációs készsége és memóriája. Új ismeretekkel gazdagodnak idegen nyelven játékos módon. Erősödik jó ítélőképességük, fogékonyabbak lesznek az új információkra. 

A spanyol Educa cég minőségi játékai nem csak a szórakozást biztosítják, de egyben oktató és fejlesztő jelleggel is bírnak. Az Educa termékek megfelelenek az uniós biztonsági kӧvetelményeknek, így a velük való játék teljesen biztonságos. Az Educa gyártó különféle puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik nem csupán az idegen nyelvű családi társasjátékok kategorába. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei31*24*7 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg231 g
NyelvSpanish
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.