Táblagép elektronikus El Cuerpo Humano Educa Az emberi testről tanulok spanyolul 2 évtől

Termék leírása

El Cuerpo Humano elektronikus táblagép a spanyol Educa gyártótól 2-6 éves gyerekek számára. A gyerek táblagép interaktív kártyák alapjául szolgál, melyek segítségével a gyerekek megtanulják felismerni a testrészeket, érzékszerveket, a főbb belsőszerveket és bővíteni az emberi test működésével kapcsolatos ismereteket. A gyerekeknek 8 didaktikai tevékenység áll rendelkezésükre spanyol nyelven, a játék így hozzájárul a spanyol szókincs bővítéséhez és az idegen nyelv alapjainak elsajátításához. A táblagép hangokat ad ki, ennek köszönhetően a gyerekekre még élvezetesebb szórakozás vár.

A didaktikus táblagép hozzájárul a legkisebb gyerekek oktatásához. Minőségi műanyagból készült, egészségre ártalmatlan, így teljes biztonsággal használható. Finommotorika, összpontosítás és memória gyakorlásához alkalmas. Hozzájárul az idegen nyelvek játékos elsajátításához, az elme élesítéséhez, az új információk gyorsabb felfogásához. A játékhoz spanyol nyelvű útmutató tartozik. A táblagép 3 AAA elemmel működik.

A spanyol Educa vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek nem csupán szórakoztatóak, de oktató és fejlesztő jelleggel is rendelkeznek. A márka az európai minőség garanciája – termékei kiszállítás előtt többlépcsős szigorú ellenőrzésen esnek át. Az Educa vállalat kínálatában számos logikai játék és idegen nyelvű társasjáték található, melyek nem hiányozhatnak az Ön játékgyűjteményéből sem.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helySpanyolország
ElemesIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NyelvSpanish
NoteBatteries: 3 x AAA (not included)
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.