Takarítókocsi vasalódeszkával 3in1 CleanHome Écoiffier takarítószerekkel 18 hó-tól

Termék leírása

Takarítókocsi vasalódeszkával 3in1 CleanHome egy csúcsszuper takarítószett minden kisfiú és kislány részére már 3 éves kortól, akik szívesen segédkeznek a házimunkában. A takarító és vasaló készletbe minőségi kiegészítők tartoznak, mégpedig vezetéknélküli porszívó 3 különböző formájú fejjel, 3 takarítószer, két keréken guruló kocsi, vasalódeszka vasalóval és nem hiányozhat a szennyeskosár sem. Takarítókocsi kiegészítőkkel és vasalódeszka vasalóval minőségi és tartós műanyagból lettek legyártva. Az egész szett nagyon szép kékes-zöld színkombinációban pompázik, minden gyerkőc figyelmét elnyeri. 

Ha gyerkőce magára ölti kis takarító szerepét és segítségére lesz a házimunkában, az nagyon jó hatással lesz a fantáziája és kreativitása fejlődésére. Nem csupán móka és szórakozás az számára, hanem lassan elmélyül benne a felelősségtudat is. Takarító és vasaló szetten keresztül megkedvelik a takarítást, összerakodást, szívesebben fognak a szülőknek segíteni, kitakarítják szobácskájukat, így közelebb kerülnek a felnőttek világához. A takarítószett szintén nagyon jó eszköz a finom motorika és mozgási képességek fejlesztésére. Gyermekek megtanulják használni az egyes eszközöket, így ha nagyobbacskák lesznek nem lesz már gond számukra összerakodni maguk után, felporszívózni, rendet rakni. Porszívó és a vasaló nem rendelkezik elektronikus funkcióval és hangot sem adnak ki. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek90*50*56 cm
Termék magassága56 cm
Teljes hosszúság90 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,1 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.