Takarítókocsi és porszívó Cleaning Trolley&Vacuum Cleaner Clean Home Écoiffier 10 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Takarítókocsi Clean Home a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy takarító szett kis segédek részére a házimunkához már 18 hónapos kortól. A takarítókocsihoz 10 darab kiegészítő tartozik, például gyerek porszívó, söprű, vödör és más hasznos tartozék, melyek elengedhetetlenek a házimunkához. Takarítókocsi és porszívó együtt a tartozékokkal minőségi és tartós műanyagból készültek, igazi takarító eszközök valódi másai. A takarító szett csodálatos színkombinációban pompázik, mely minden kis segédnek a szívét elnyeri.

Ha gyerkőce magára ölti kis takarító szerepét és segítségére lesz a házimunkában, az nagyon jó hatással van a fantáziája és kreativitása fejlődésére. Nem csupán móka és szórakozás az számára, hanem lassan elmélyül benne a felelősségtudat is. Játékokon keresztül megszeretik a takarítást, összerakodást, szívesebben fognak a szülőknek segíteni, kitakarítják szobácskájukat, így közelebb kerülnek a felnőttek világához. A takarító szett szintén nagyon jó eszköz a finom motorika és mozgási képességek fejlesztésére. Gyermekek megtanulják használni az egyes eszközöket, így ha nagyobbacskák lesznek nem lesz már gond számukra összerakodni maguk után, felporszívózni, rendet rakni.

Écoiffier egy neves francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a játékok készülnek minőségi, a játékok éle lekerekített. Écoiffier a gyártás során minden EÚ által megszabott szigorú biztonsági előírást betart.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek46*27*56 cm / 25*15*27 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.