Takarítókocsi elektronikus porszívóval Vacuum Cleaner Smoby türkíz 9 kiegészítővel

Termék leírása

Takarítókocsi Vacuum Cleaner egy modern játékszett takarításban segédkezni vágyó kisfiúk és kislányok részére 3 éves kortól. Játék takarítókocsi nagyon szép türkíz színben pompázik narancssárga részletekkel kiegészítve. A valósághű játék minden segítőkész gyermek arcára mosolyt csal. A menő takarítókocsi kis takarítók számára 9 kiegészítőt tartogat: elektronikus porszívót, mely valósághű hangot imitál, nagy sperűt, lapátot, felmosó mopot a padló tisztítására, szivacsot, narancssárga vödröt és két darab tisztító vegyszert imitáló dobozokat. 

A termék minőségi és ellenálló, de egyúttal kellemes tapintású műanyagból készült. Nagyon szilárd és stabil, méretei 31*32*56 cm, teljes magassága 56 cm. A takarítókocsi 2 kerékkel van felszerelve, így kӧnnyen áthelyezhető, hogy a takarító segédeszkӧzӧk mindíg kéznél legyenek. A porszívó kivitelezése nagyszerűen mutat a szett többi alkotóelemével. Formája lekerekített és 3 LR44 elemmel műkӧdik, melyek a csomag részét képezik. A porszívó és további 9 kiegészítő a kocsin gyӧnyӧrű és modern takarító szettet alkot.

A takarítószett minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely egyúttal nagyon biztoságos. A gyerek takarító szett a Vacuum Cleaner porszívóval együtt megfelel az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A francia Smoby gyártó sok éves hagyománnyal rendelkezik az egyedi és minőségi játékok gyártása terén, melyek tapintásra kellemesen bársonyosak. A kӧzӧs takarítás a gyermeket már kiskorától kezdve fokozatosan hozzászoktatja a rendhez.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek31*32*56 cm
Termék magassága56 cm
A csomagolás méretei38*19*58 cm
Teljes hosszúság31 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,9 kg
NoteBattery: 3 x LR44 included
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.