Vasalódeszka 100% Chef Écoiffier takarítókocsival és 10 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Az Écoiffier 100% Chef Cool Cook gyerek takarító szett vasalódeszkával és takarítókocsival nem hiányozhat egyetlen kis segítőkész háziasszony háztartásából. A zӧld-piros színben pompázó takarító szett, vasalódeszka és gyerek vasaló kislányoknak 18 hónapos kortól ajánlott és egyszerre tӧbb gyermek játékához is alkalmas. A gyerek takarítókocsi modern külcsíne színben is tӧkéletes párost alkot a vasalódeszkával és kiegészítőkkel. Együttesen 10 kiegészítőt tartalmaz, melyek nélkülӧzhetetlenek a takarítás során. Megtaláljuk itt a mopcsavaróval felszerelt vӧdrӧt, a kislapát és kefeseprű, melyek a kocsi oldalán függnek, így mindíg kéznél vannak.

kocsi felső polcán vannak elhelyezve a tisztító por és tisztító rongyok. A felmosó mopnak és nagy seprűnek is megvan a kocsin a maga helye. A kocsi hátsó oldalán van rӧgzítve a szemetes zacskó. A praktikus fogantyú lehetővé teszi a kocsi egyszerű áthelyezését. A takarítókocsi kiegészítői színben harmonizálnak. A játék méretei 31*36*58 cm, teljes magassága 58 cm. A szett részét képezi a takarítókocsival ӧsszehangolt vasalódeszka vasalóval. Ezzel a játékszettel a kissegédje nem csak egy jót szórakozik, de egyúttal fokozatosan hozzászokik a rendhez és elsajátítja az alapvető higiéniai szokásokat.

vasalódeszka egyszerűen szétrakható és ӧsszecsukható így valóban helytakarékos. Szétrakott állapotban a méretei 54*21*53 cm. A vasalódeszkán helyet talált a modern és valósághű dizájnnal ellátott gyerek vasalónak. Az Écoiffier gyerek játékszett vasalódeszkával, vasalóval és kiegészítőkkel teli takarítókocsival ideális eszkӧze a rendszeretés kiépítéséhez. A szett megfelel az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. Az Écoiffier gyerekjátékokat gyártó cég a minőség garanciája.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek31*36*58 cm, 54*21*53 cm
Termék magassága58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,40 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...