Takarítókocsi rúdporszívóval Rowenta Trolley+Vacuum Cleaner Smoby seprűvel vödörrel és 10 kiegészítővel

Termék leírása

Takarítókocsi porszívóval Rowenta Trolley a francia Smoby vállalat műhelyéből egy fantasztikus játék szett takarításban segédkezni vágyó kisfiúk és kislányok részére 3 éves kortól. Játék takarítókocsi nagyon szép lágy türkíz színben pompázik fekete részletekkel kiegészítve. A valósághű játék minden segítőkész gyermek arcára mosolyt csal. A menő takarítókocsi kis takarítók számára 10 kiegészítőt tartogat: elektronikus Rowenta porszívót, mely valósághű hangot imitál, cserélhető fejet, nagy seprűt, lapátot, kisseprűt, felmosó mopot a padló tisztítására, szivacsot, vödröt, tisztítószert és ablakmosót is.

A termék minőségi és ellenálló, de egyúttal kellemes tapintású műanyagból készült. Nagyon szilárd és stabil, méretei 32*34*80 cm. A takarítókocsi 2 keréken gurul, így kӧnnyen áthelyezhető, hogy a takarító segédeszkӧzӧk mindig kéznél legyenek. A porszívó kivitelezése nagyszerűen mutat a szett többi alkotóelemével. Formája lekerekített és 3xLR44/AG13 elemmel műkӧdik, melyek a csomag részét képezik. A porszívó és további kiegészítő készlet a kocsin gyӧnyӧrű és modern takarító szettet alkot. Csúcsszuper takarító szett többrétűen fejlesztik a kicsiket. 

A francia Smoby gyártó minőségi és biztonságos műanyag gyerekjátékokat gyárt éllenálló és tartós alapanyagokból. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A Smoby termékek megfelelnek a legszigorúbb uniós biztonsági és minőségi kӧvetelményeknek, ennek kӧszӧnhetően a Smoby termékekben valóban biztonságos játékot talál. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek32*34*80 cm
Termék magassága80 cm
A csomagolás méretei39*20*60 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBatteries: 3 x LR44/AG13 included
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.