Takaró legkisebbek részére Perle-Quilt Kaloo kiságyba

Termék leírása

Kaloo takaró babaágyba Perle-Quilt egy gyönyörű és kellemes kiegészítő alváshoz legkisebbek részére 0 hónapos kortól. Gyerek takaró elengedhetetlen kelléke lesz a nyugodt alvásnak, mely kellemes melegségben tartja a picit és természetesen biztonságban. Babatakaró selymes és puha a bababőrnek, minden csöppség édes és nyugodt álomba fog szenderülni a takaró alatt, melynek méretei 140*100 cm. Ez a gyönyörű kiegészítő nem csak esztétikailag hasznos kelléke a kiságynak, de nagyon fontos is, hiszen magába szívja a csöppség egyedi illatát, így teljes biztonságban fogja magát érezni a takaró alatt a feltérképezettlen világban. A takaró babaágyba praktikus táskában van csomagolva, hogy ha nem fogják használni, kényelmesen tárolható és nem foglal nagy helyet.

Kaloo a legkisebbek biztonságos alvása érdekében ajánlja ezt a puha és kellemes takarót, mely a nyugodt alvás feltételeCsecsemők elalvás előtt szeretik magukat körülvenni kellemes, gyengéd színekkel, ezért is a takaró finom szürke és fehér színkombinációban tündököl. Köszönhetően az eredeti és egyedi külsejének, a finom és selymes felületnek, a takaró hamar a kedvenc kellékké válik a kiságyban csöppségek pihenése közben. A takaró tisztítása nagyon egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott, fehérítő, lágyító nélkül használandó, hogy sokáig megtartsa színét és minőségét.

A Kaloo egy francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok és kiegészítők gyártásával foglalkozik alváshoz, fürdetéshez egyedi dizájnnal. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek nincs konkurenciája a piacon. Kaloo beteljesült álma minden kis csöppségnek, oda figyel a picik vágyaira és szükségleteire, ennek köszönhetően a csemeték biztonságban és elégedetten érzik magukat a Kaloo játékokkal és kiegészítőkkel.

Jellemzői

  • puha takaró kiságyba 
  • legkisebbek részére 0 hónapos kortól
  • gyengéd színkombináció
  • méretei 140*100 cm
  • ideális a legkisebbek nyugodt alvásához
  • praktikus táskában kapható
  • megfelel a legszigorúbb előírásoknak 
  • mosás 30°, hogy a szín és a minőség megmaradjon
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek140*100 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.