Takaróponyva homokozóra BIG zӧld 165*165 cm

Termék leírása

A BIG márkájú zӧld takaróponyva tӧkéletesen megvédi a BIG homokozókat a szennyeződéstől. Óriási előnye, hogy más márkaju homokozókra is használható. A ponyva 165*165 cm-es méreteit tekintve alkalmas a 112*112 cm területű homokozókra, amikor kb. 26 cm-el nyúl túl a homokozó szélén szorosan kӧrbefӧgva annak alsó részét. Legideálisabb viszont a 112*112 cm területtel rendelkező és 18 cm magas homokozókra. A homokozó lehet kisebb vagy nagyobb, a ponyva nagyszerűen alkalmazkodik a méreteihez. A ponyva nylonból készült és kiválóan védi a homokozót a durva szennyeződésektől, mint amilyenek a levelek vagy állati ürülék. Rugalmas széle a homokozó alsó pereme alá húzva tӧkeletesen letakarja azt és védelmet nyújt a szennyeződéssel és az időjárás viszontagságaival szemben.

A takaróponyva víz és UV álló, nem szennyeződik. A termék gyártásánál használt alapanyag szellős, ennek kӧszӧnhetően védelmet nyújt a nedvesség es a penész kialakulása ellen. A kedvenc nyári játék így mindig biztonságos marad. A ponyva zӧld színe nagyszerűen kiegészíti a Vario gyerek homokozót. A ponyva minden homokozó nélkülӧzhetetlen kelléke, hiszen megtakarítja azt az energiát, amelyet a homokozó tisztításába fektetnénk. A BIG takaróponyvát a német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően.

A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. A BIG neves német gyártó cég világszerte kiemelt pozícióval rendelkezik a csúcskategóriás műanyag játékok előállításánál. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A műanyag speciális UV szűrőt tartalmaz, amely a hosszan tartó ragyogó színek garanciája. A takaróponyvára hosszabbított 3 éves garancia vonatkozik.   

Doprava 79

Technikai paraméterek

Származási helyNémetország
Méretek165*165 cm
A csomagolás méretei23*23*6 cm
UV szűrőIgen
Tömeg0,2 kg
NoteSuitable for: 112*112 cm sandpit
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.