Talicska és fűnyíró Garden&Seasons Écoiffier kosárral és kerti eszközökkel 18 hó-tól

Termék leírása

Talicska és fűnyíró kiegészítőkkel Garden&Seasons a francia Écoiffier játékgyártó műhelyéből egy kiváló kerti készlet gyerekeknek 18 hónapos kortól. Kisfiúk és kislányok csodaszép egy keréken guruló türkíz-zöld talicskával és valósághű fűnyíróval gazdagodnak, melyekkel igazi kis kertész kerekedik belőlük és birtokba vehetik a kerti munkálatokat köszönhetően a szerszám és kiegészítő készletnek is. Egyedi fogantyúval kiegészített műanyag kosárban 2 fajta zöldséget is tudnak majd szállítani, locsolókanna a növényk öntözésére szolgál és ültethetnek is a 2 nagyszerű virágcserépbe a kapával, lapáttal, ollóval és ültetőlapáttal. Fűnyíró a zsineget meghúzva mechanikus startoló hangot ad ki, mint a valódi fűnyíró. 

A kerti szettel való játszadozás nagyon jó hatással van a logikus gondolkodásmód fejlődésére, hisz a gyerekek belelátnak a kerti gépek működésébe, használatukba. Játék közben szintén fejlődnek mozgási és motoros képességeik, színes színkivitelezés serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére is. Szerepjátékok révén a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, feléled felelősségtudatuk. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak, ezért is az Écoiffier játékok akár legkisebbek számára is megfelelő már. Francia Écoiffier játékai kitűnnek a piacon egyediségükkel, modern kivitelezéssel, biztonságosságukkal magas minőségben és nem utolsó sorban értelmes áron kínált termékekről van szó. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,78 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.