Talicska fűnyíróval Garden Super Pack 3in1 Écoiffier kerti szerszámokkal 16 kiegészítő 18 hó-tól

Termék leírása

Talicska és fűnyíró Garden Super Pack 3in1 a francia Écoiffier játékgyártó műhelyéből egy kiváló kerti készlet gyerekeknek 18 hónapos kortól. Kisfiúk és kislányok csodaszép egy keréken guruló türkíz-zöld talicskával és valósághű fűnyíróval gazdagodnak, melyekkel igazi kis kertész kerekedik belőlük és birtokba vehetik a kerti munkálatokat köszönhetően a 16-részes kiegészítő készletnek is. A kiegészítők közt megtalálható fogantyúval kiegészített műanyag kosár, 4 zöldség alakú forma, 2 virágcserép, locsolókanna, gereblye, kapa, levélgereblye, lapát, kerti olló és ültetőlapát. Fűnyíró a zsineget meghúzva mechanikus startoló hangot ad ki, mint a valódi fűnyíró. 

A kerti szettel való játszadozás nagyon jó hatással van a logikus gondolkodásmód fejlődésére, hisz a gyerekek belelátnak a kerti gépek működésébe, használatukba. Játék közben szintén fejlődnek mozgási és motoros képességeik, színes színkivitelezés serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére is. Szerepjátékok révén a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, feléled felelősségtudatuk. Ez a csodás játék lehetőséget nyújt a kicsiknek több időt tölteni a friss levegőn, természetesen erősödik kint immunrendszerük, pozitív kapcsolat alakul ki köztük a természettel. 

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak, ezért is az Écoiffier játékok akár legkisebbek számára is megfelelő már. Francia Écoiffier játékai kitűnnek a piacon egyediségükkel, modern kivitelezéssel, biztonságosságukkal magas minőségben és nem utolsó sorban értelmes áron kínált termékekről van szó. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek50*26*28 cm/44*26*49 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.