Kerti talicska Écoiffier piros, kiegészítőkkel 18 hó-tól

Termék leírása

Szép játék talicskával szeretné meglepni csemetéjét? Gyerek talicska szett az Écoiffiertől egy nagyon szép játék minden gyerkőc számára 18 hónapos kortól, mellyel a homokozóban és a kertben garantált lesz a móka. Gyermek talicska csodaszép piros-zöld színkombinációban pompázik, mely a tartozékokkal nagyon szép benyomást kelt. A készletbe tartozik IML nyomattal dízstített vödör különböző gyümölcsök ábrájával, továbbá szita, lapát, gereblye és locsolókanna is. A szettben található tartozékokat a kicsik nem csupán a homokozóban tudják kihasználni, hanem a strandon, vízben, de még a kertben is. A kis zöld locsolókanna nagyon jó segítség lesz a kis kertészeknek a növényeik locsolgatásában, így hasznosnak fogják magukat érezni a kerti munkálatok során. 

Talicska gyerekeknek minőségi alapanagból készült és a nagyobb stabilitás érdekében 2 keréken gurul. Kis segédje számára egyszerű lesz a használata, kezelése és sok örömteli pillanatot fog szerezni számára. A talicska nagyon jó hatással van a gyerek finom motorikus és mozgási képességeinek fejlődésére. Ahogy gyerekek a barátaikkal közösen játszanak a talicskával és homokozóba tartozó játékokkal szocializálódnak, megtanulnak együttműködni és fejlődik kommunikációs képességük is. A játékok csodálatos színvilága szintén serkenti a kis lurkók kreativitását és elképzelőerejét. Teljes méretei a talicskának 59*30*32 cm.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, ezért is a játékok ettől a gyártótól megfelelőek legkisebbeknek is. Écoiffier vállalat termékeire csúcsminőség és egyedi francia dizájn jellemző.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek59*30*32 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...