Kerti talicska Écoiffier piros kiegészítőkkel 18 hó-tól

Termék leírása

Szép játék talicskával szeretné meglepni csemetéjét? Gyerek talicska tartozékokkal az Écoiffiertől egy nagyon szép játék minden gyerkőc számára 18 hónapos kortól, mellyel a homokozóban és a kertben garantált lesz a móka. Gyermek talicska csodaszép piros-zöld színkombinációban pompázik, mely a tartozékokkal nagyon szép benyomást kelt. A szettbe tartozik praktikus lapát, gereblye, locsolókanna, répa homokozóforma és vödör szép kerti motívummal díszítve. Talicska gyerekeknek minőségi alapanagból készült és a nagyobb stabilitás érdekében 2 keréken gurul. Kis segédje számára egyszerű lesz a használata, kezelése és sok örömteli pillanatot fog szerezni számára.

A talicska nagyon jó hatással van a gyerek finom motorikus és mozgási képességeinek fejlődésére. Ahogy gyerekek a barátaikkal közösen játszanak a talicskával és homokozóba tartozó játékokkal szocializálódnak, megtanulnak együttműködni és fejlődik kommunikációs képességük is. A játékok csodálatos színvilága szintén serkenti a kis lurkók kreativitását és elképzelőerejét. Teljes méretei a talicskának 59*30*32 cm.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, ezért is a játékok ettől a gyártótól megfelelőek legkisebbeknek is. Écoiffier vállalat termékeire csúcsminőség és egyedi francia dizájn jellemző.

Doprava nad 49€
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek59*30*32 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek