Szett talicska Garden&Seasons Écoiffier vödör szettel Bástya 18 hó-tól

Termék leírása

Gyermek talicska és vödör szett a homokozóba egy nagyszerű játékkészlet, mely 18 hónapos kortól ajánlott. A játékok a francia Écoiffier játékgyártó műhelyéből származnak, mely minőséget kínál elérhető áron. Ezek a műanyag játékok eredetiek és tarkák, gyermekek első pillanattól kezdve a szívükbe zárják azokat. A talicska és a homokozó szett nagyszerűen kiegészítik egymást, tökéletesen összeillenek és ellenállhatatlanok a legkisebbek számára. Egész játékkészletet kedvezményes áron kínáljuk Önnek.

Talicska két kerékkel Garden&Seasons Écoiffier 18 hónapos kortól

Játék talicska Garden&Season a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy igazán szép türkíz-zöld színkombinációban pompázó talicska, mely minden gyerkőcöt boldoggá varázsol már 18 hónapos kortól. A gyártásnál felhasznált műanyag kellemes a tapintásra, köszönhetően az elülső két keréknek a talicska könnyen kezelhető. A fogantyúk gyermek kezecskékhez lettek kialakítva, így a talicska kezelése és a rakomány szállítása egyszerű lesz a kicsik számára. Talicska alacsony súlya megkönnyíti az egyensúlyozást szállítás során. A talicskában homok, játékok vagy bármi szállítható. Méretei a talicskának 59*30*32 cm.

Vödör szett maxi Vár Écoiffier kannával és homokozóformával 6 részes 18 hó-tól

Vödör szett Maxi Vár a francia Écoiffier vállalat műhelyéből egy igazán csodálatos játékszett homokozóba fiúknak és lányoknak már 18 hónapos kortól. A szettben található egy kék vár alakú vödör,homokozóforma,  zöld lapát és gereblye, praktikus locsolókanna. Ezekkel a pompás játékokkal a homokozó királya lesz csemetéje. A játékszett viszont nem csupán a homokozóba szerez boldog pillanatokat, de pancsolás közben, vagy akár segédkezhetnek a gyerkőcök a ház körüli munkálatokban, a kertben és locsolgathatják a növényeket egyaránt. Az egész szett kiváló játéktárs lesz nyaralások, kirándulások során is. Tarka színvilág serkentően hat a fantáziára és elképzelőerőre, a kerti szerszámokkal való manipuláció közben fejlődik a finom motorika is. Ezzel a szettel bárhol jól fog csemetéje szórakozni - akár a strandon, homokozóban vagy otthon az udvaron.  A játékszett minőségi műanyagból készült lekerekített élekkel, így biztonságos játszadozást ígér a gyerkőcöknek. Méretei a terméknek 20*19*33 cm.

Az Écoiffier francia vállalat, amely kizárólag minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Termékei megfelelnek az összes európai szabványnak, ezért a játékok egyaránt alkalmasak a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Nagy figyelmet szentel a környezetvédelemre, ezért is tiszteletbeli tagja az Eco Emballage és Der Grüne Punkt programnak. Újrahasznosítható anyagok, egészségre veszélytelen színek felhasználásával biztonságos időtöltést nyújt csemetéink számára. Szerezze be Ön is ezt a kedvező árú játék szettet a homokozóba vagy a kertbe, ezzel biztosítva a kicsik számára a hosszantartó szórakozást.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek58,5*30*31,5 cm
Termék magassága31,5 cm
A csomagolás méretei60*40*53 cm
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.