Szett talicska Picnic Écoiffier vödör szettel Bástya 18 hó-tól

Termék leírása

Gyermek talicska és vödör szett a homokozóba egy nagyszerű játékkészlet, mely 18 hónapos kortól ajánlott. A játékok a francia Écoiffier játékgyártó műhelyéből származnak, mely minőséget kínál elérhető áron. Ezek a műanyag játékok eredetiek és tarkák, gyermekek első pillanattól kezdve a szívükbe zárják azokat. A talicska és a homokozó szett nagyszerűen kiegészítik egymást, tökéletesen összeillenek és ellenállhatatlanok a legkisebbek számára. Egész játékkészletet kedvezményes áron kínáljuk Önnek.

Écoiffier piros-zöld talicska Picnic két kerékkel 18 hónapos kortól

Écoiffier műanyag talicska Picnic két kerékkel nagyon szép és stabil játék. Minőségi műanyagból készült, nagyon könnyű, egyszerű módon lehet irányítani a kényelmes tolókarokkal. Gyerkőc megpakolhatja, szállíthat dolgokat vele, lepakolhat róla, sok örömet fog számára szerezni. Méretei: magassága 31,5 cm, mélysége 30 cm és hossza 31,5 cm. Gyermek talicska 18 hónaposkortól ajánlott. Ezzel a talicskával már a kis kertészek könnyen fognak tudni segédkezni a szülőknek a ház körüli munkálatokban.

Écoiffier vödör szett locsolókannával Maxi vár 6 darabos 18 hónapos kortól

Écoiffier szett homokozóba gyerekeknek 6 darab szerszámot tartalmaz. A piros vödör bástya formára emlékeztet, kék szita, zöld gereblye és lapát, sárga locsoló és piros vár homokozó forma nagyszerűen kiegészítik egymást. A szerszámok segítségével a kicsik gyönyörű alkotásokat fognak a homokozóban megvalósítani, ezzel fejlődik fantáziájuk és kreativitásuk egyben. Ez a bájos játék szett kislányok és kisfiúk szívét egyaránt elnyeri. Gyermek homokozó szett 18 hónapos kortól ajánlott. Méretei a szettnek 20*18,5*40 cm. A szettnek hála a csemetéje tökéletes várat fog tudni felépíteni a vízparton vagy a homokozóban. 

Az Écoiffier francia vállalat, amely kizárólag minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Termékei megfelelnek az összes európai szabványnak, ezért a játékok egyaránt alkalmasak a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. Nagy figyelmet szentel a környezetvédelemre, ezért is tiszteletbeli tagja az Eco Emballage és Der Grüne Punkt programnak. Újrahasznosítható anyagok, egészségre veszélytelen színek felhasználásával biztonságos időtöltést nyújt csemetéink számára. Szerezze be Ön is ezt a kedvező árú játék szettet a homokozóba vagy a kertbe, ezzel biztosítva a kicsik számára a hosszantartó szórakozást.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek58,5*30*31,5 cm
Termék magassága31,5 cm
A csomagolás méretei60*40*53 cm
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...