Talicska Picnic vödör szettel Écoiffier Piros-zöld 18 hó-tól

Termék leírása

Gyermek talicska és vödör szett a homokozóba egy nagyszerű játékkészlet, mely 18 hónapos kortól ajánlott. A játékok a francia Écoiffier és Smoby játékgyártók műhelyéből származnak, melyek minőséget kínálnak elérhető áron. Ezek a műanyag játékok eredetiek és tarkák, gyermekek első pillanattól kezdve a szívükbe zárják azokat. A talicska és a homokozó szett nagyszerűen kiegészítik egymást, tökéletesen összeillenek és ellenállhatatlanok a legkisebbek számára. Egész játék szettet kedvezményes áron kínáljuk Önnek.

Écoiffier piros-zöld talicska Picnic két kerékkel 18 hónapos kortól

Écoiffier műanyag talicska Picnic két kerékkel nagyon szép és stabil játék. Minőségi műanyagból készült, nagyon könnyű, egyszerű módon lehet irányítani a kényelmes tolókarokkal. Gyerkőc megpakolhatja, szállíthat dolgokat vele, lepakolhat róla, sok örömet fog számára szerezni. Méretei: magassága 31,5 cm, mélysége 30 cm és hossza 31,5 cm. Gyermek talicska 18 hónapos kortól ajánlott. Ezzel a talicskával már a kis kertészek könnyen fognak tudni segédkezni a szülőknek a ház körüli munkálatokban.

Smoby vödör szett locsolóval 18 hónapos kortól

Smoby homokozó szett 6 darab eszközt tartalmaz. A gyermek homokozó szettbe tartozik egy műanyag vödör, gereblye, lapát, szita, homokozó formák és a locsolókanna. A szett tartós és ellenálló műanyagból készült. A gyerekek ezekkel az eszközökkel különböző alakzatokat hozhatnak létre a homokban és ezzel is fejlesztik saját fantáziájukat. Ezzel az új, mintával díszített szettel a gyerekek nagyon fogják élvezni a játékot a homokozóban. A vödör szett élénk sárga és zöld színekben csodaszép meseképekkel készült. A vödör magassága 18 cm. Ideális játék homokozóba vagy vízbe a kicsiknek 18 hónapos kortól

Az Écoiffier és Smoby francia vállalatok, amelyek kizárólag minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkoznak. Termékeik megfelelnek az összes európai szabványnak, ezért a játékok egyaránt alkalmasak a legkisebbek számára is. Játékok a francia vállalatoktól eredeti dizájnnal, legnagyobb biztonsággal lettek megalkotva, a játékok minőségiek és kedvezményes áron kínáljuk Önnek. Szerezze be Ön is ezt a kedvező árú játék szettet a homokozóba vagy a kertbe, ezzel biztosítva a kicsik számára a hosszantartó szórakozást.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek58,5*30*31,5 cm
Termék magassága31,5 cm
A csomagolás méretei60*40*53 cm
Meghatározott termékekIgen
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...