Talicska vödör szettel Jégvarázs Smoby 6 darabos lila 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby talicska gyerekeknek homokozó szettel egy nagyon szép lila talicskát tartalmaz. Játék talicska erős és ellenálló műanyagból készült, ezért is hosszú ideig fogja a kicsiket szolgálni. Kellemes pasztell lila színű, mely minden kis hercegnőt azonnal elvarázsol. Nagyon könnyű a talicska, így a kicsi nem fogja magát leterhelni játék közben. Csemetéje a talicskában szállíthat homokot, kavicsot, vizet vagy akár játékokat is.

Homokozó szett Jégvarázs gyerekeknek minőségi játék homokozóba. A játék szett színes vödörből Frozen-Jégvarázs mesés motívummal díszítve, lila kislapátból és gereblyéből, kék szitából és szivecske illetve fagyi homokozó formákból áll. A szerszámok segítségével sok szép alkotást fog majd csemetéje a homokban megvalósítani, így fejlesztve fantáziáját és kreativitását.

Ez a nagyszerű szett bájos külalakjával elbűvöl minden kislányt. A szett 18 hónapos kortól ajánlott. Méretei a játék szettnek 64*32*32 cm. Smoby egy francia játékgyártó vállalat, mely minőségi játékok gyártásával foglalkozik és grancia az elégedettségre és megbízhatóságra. A talicska és a homokozó szett kombnációjával csemetéje szórakozása biztosítva van a nyári napokon a vízparton, vagy a homokozóba is. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek64*30*32 cm
A csomagolás méretei64*30*32 cm
Tömeg0,90 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.