Talicska vödör szettel Verdák Smoby 6 darabos 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby gyermek talicska homokozó szettel együtt kapható, mely nagyon szép tarka játékkészlet. A játék talicska minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely garantálja a játék hosszantartó használatát. Élénk piros színben pompázik, mely felkelti a kicsik figyelmét azonnal. A talicska nagyon könnyű, csemetéjét nem fogja megterhelni játék közben. Gyerkőc megpakolhatja, szállíthat dolgokat vele, lepakolhat róla, sok örömet fog számára szerezni. 

Homokozó szett Verdák gyerekeknek egy minőségi játék szett homokozóba. A homokozó szett színes vödörből Verdák mesemotívummal díszítve, sárga lapátból és gereblyéből, szitából és kék repcsi és kisautó homokozó formából áll. A szerszámok segítségével könnyebb lesz kicsiknek a homokozóban tökéletes alkotásokat kialakítani, ezzel fejlesztve fantáziájukat és kreativitásukat egyben.

Ez a nagyszerű szett a sajátos külalakjával elnyeri minden kisfiú figyelmét 18 hónapos kortól. Méretei a játék talicskának 64*32*32 cm.  Smoby egy francia játékgyártó vállalat, mely minőségi játékok gyártásával foglalkozik és grancia az elégedettségre és megbízhatóságra. A Smoby játékok erősek és ellenállóak, másfelől finomak és bársonyosak a tapintásra. Ezzel a tökéletes játék szettel a gyerkőcök szórakozása a nyári napokon biztosítva lesz homokozóban és vízben egyaránt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek64*30*32 cm
Termék magassága32 cm
Tömeg0,90 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.