Táncszőnyeg Star Party Smoby elektronikus 4 dallammal 6 évtől

Termék leírása

Smoby gyerek elektronikus táncszőnyeg Star Party egy nagyszerű kiegészítő minden gyerekzsúrra vagy szülinapra. Gyerek táncszőnyeg elemre működik. Méretei a táncszőnyegnek Star Party 89*103 cm. Gyerek táncszőnyeg megfelelő kislányok részére 6-tól 10 éves korig, akik saját tánc és ének karrierre készülnek. Táncszőnyeg elemre működik és könnyen külső hangszóróra csatlakoztatható, így a dallamok és hangeffektek még szebben fognak szólni.

Gyerek táncszőnyeg Star Party 4 különféle dallamot rejt magába, melyre gyerekek saját táncos koreográfiát alkothatnak meg. Táncszőnyeg reagál a mozgásra, tehát minden egyes mozdulattal és ugrással a szőnyegen felcsendülnek szép dallamok. Kis hercegnője ezzel a játékkal igazi kis szupersztárnak fogja magát érezni. A dallamok és dalok felvehetőek. Gyermek táncszőnyeg szép rózsaszín, zöld és kék színkombinációban tündököl zenei hangjegyek, csillagok és más alakzatok ábráival díszítve, 

Gyermek táncszőnyeggel Star Party rengeteg kellemes és mókás pillanatot fognak a csöppségek átélni és még tánctudásukat is tökéletesítik. Táncszőnyeg minőségi alapanyagból készült, mely egyben biztonságos és ellenálló is. Táncszőnyeg gyerekeknek megfelel a szigorú európai biztonsági és minőségi szabványoknak. Francia Smoby vállalat hosszúéves hagyománnyal rendelkezik minőségi és egyedi gyerekjátékok gyártásában.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek89*103 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.