Táncszőnyeg Star Party Duo Light Smoby 4 dallammal és világítással 5 évtől

Termék leírása

Smoby gyerek táncszőnyeg Star Party Duo Light egy gyönyörű kétrészes szőnyeg rengeteg funkcióval, mellyel gyerkőce sok mókás pillanatot fog átélni. Táncszőnyeg megfelelő minden gyerek részére 5 éves kortól, akik szeretnek táncolni és saját táncparkettet szeretnének maguknak haza. Táncszőnyeg Star Party Duo Light elemre működik, hang és fényeffektekkel szórakoztatja a kicsiket. A táncszőnyeg érzékelőkkel van kialakítva, így minden egyes mozgásra fény és hangeffekttel reagál. Minőségi és ellenálló alapanyagból készült. Köszönhetően a táncszőnyegnek kis táncosai sok örömteli pillanatot fognak átélni és már is próbálgathatják saját táncos kreációikat.

Táncszőnyeg minden gyerekzsúrt mókásabbá varázsol, megfelelő egy vagy több gyerek közös játékára is. A táncszőnyeg átlag nagysága 104 cm. Táncszőnyeg gyerekeknek Star Party Duo Light 4 különféle dallamot rejt magába, melyre gyerekek saját táncos koreográfiát alkothatnak meg. Előnye ennek a táncszőnyegnek, hogy rácsatlakoztatható külső hangszóróra, így a dallamok még intenzívebb hangzásban fognak szólni. A táncszőnyeg két részre választható, tehát több gyerek is tud a játékkal játszani egyszerre. A 4 alap dallamon kívül a táncszőnyeg még 11 fajta ritmust is rejt magában, melyeket a dallamokkal szépen lehet kombinálni. 

Világító fényeffektek kiegészítik a dallamokat és ritmusokat, így gyerkőcök igazi diszkóban fogják magukat érezni. Minden egyes mozdulattal szép dallamok szólalnak meg. Az alsó része a táncszőnyegnek lekerekített formában lett megalkotva, a felső része pedig virágra emlékeztet. A felső rész rózsaszín-kék-zöld színkombinációban tündököl és a színek a szőnyegen nagyon fontos szerepet töltenek be, hisz rávannak csatlakoztatva a hang és fényeffektekre. Ha kis táncosa a zöld színre lép, akkor zöld fény villan fel és kedves dallam kíséri a fényözönt. Így lehet a lépésekkel együtt kombinálni a dallamokat is. Francia Smoby vállalat hosszúéves hagyománnyal rendelkezik minőségi és egyedi gyerekjátékok gyártásában.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek104 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.