Tanulóbicikli Balance Bike Comfort Pink Smoby fémszerkezettel és magasságilag állítható üléssel 24 hó-tól

Termék leírása

Balance Bike Comfort Pink tanulóbicikli egy kiváló futóbicikli minden virgonc gyerkőc részére a francia Smoby vállalat műhelyéből, de főleg kislányoknak ajánlott 2 éves  kortól. Gyerekek a tanulóbiciklivel fejlesztik egyensúlyérzéküket miközben aktívan sportolnak. Az egyensúlyra való ráérzés inspirálóan hat a gyerekekre. Ha eljön az ideje, a futóbiciklizésben rutint szerző gyerek, csak átül a pedálos kétkerekű bringára és egy kis gyakorlás után már teker vele. Tanulóbicaj Balance Bike Comfort rózsaszín-kék színkivitelezésben tündököl fehér részletekkel kiegészítve, első pillantásra elnyeri a kis hercegnők tetszését. Tanulóbicaj nagyon kényelmes és biztonságos a kicsik számára. 

Tanulóbringa teljes mértékben alkalmazkodik gyermeke igényeihez. Tanulóbringa erős fémvázzal van kialakítva és ülése magasságilag állitható. Együtt növekszik a gyerkőccel. Nagyszerű átmenet a tricikli és bringa közt. Méretei 77*40*49 cm. Teljes magassága a bringának 49 cm. Az ülés magassága a talajtól 33-38 cm, a csöppség igényeihez igazodik. Tanulóbringa minőségi és speciális anyagból készült EVA kerekeken gurul, melyben egyesül a gumikerekek halksága és műanyag kerekek ellenállósága. Így a gyerkőcre komfortos és halk suhanás vár. Gyártó gondolt a tanulóbicaj praktikusságára is és felszerelte azt kitámasztóval is a kényelmes parkoláshoz. A futóbicikliben az a nagyszerű, hogy a gyerekek egyrészt maguktól, másrészt a maguk tempójában, apránként éreznek rá az egyensúlyra. Gyerkőc a tanulóbicajjal nem tud nagy gyorsaságra szert tenni, hisz lábacskáival hajtja a bébitaxit. Gyerkőc suhanás közben saját magára számíthat, erősíti izomzatát lábacskáin és fejleszti egyensúlyérzékét. 

Smoby egy híres francia gyártó cég, mely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. Minden kis versenyző imádni fogja a Balance Bike Comfort tanulóbringát. Futóbicajról könnyen fog gyermeke átállni a kétkerekű bringára. 

Jellemzői

  • tanulóbicaj egyensúlyérzék fejlesztésére
  • megkönnyíti az átállást a kerékpárra
  • minőségi EVA kerekek /25 cm/
  • erős fémváz
  • állítható ülés
  • együtt növekszik a kicsivel
  • kitámasztóval felszerelve
  • minőségi francia termék
  • 2 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek77*40*49 cm
Termék magassága49 cm
A csomagolás méretei31*16*58 cm
Ülőfelület magassága33 - 38 cm
Teljes hosszúság77 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,7 kg
KerekekEVA wheels - Ø 25 cm
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.