Tanulóbicikli First Bike Red Smoby fémszerkezettel és állítható üléssel 24 hó-tól

Termék leírása

First Bike tanulóbicikli egy modern futóbicikli gyerekek részére, de főleg kisfiúknak ajánlott 24 hónapos kortól. Gyerekek a tanulóbiciklivel fejlesztik egyensúlyérzéküket miközben aktívan sportolnak. Az egyensúlyra való ráérzés inspirálóan hat a gyerekekre. Tanulóbicaj fekete-piros színkivitelezésben pompázik, első pillantásra elnyeri kisfia tetszését. Tanulóbringa erős fémvázzal van kialakítva és ülése magasságilag állitható. Együtt növekszik a gyerkőccel. Ha eljön az ideje, a futóbiciklizésben rutint szerző gyerek, csak átül a pedálos kétkerekű bringára és egy kis gyakorlás után már teker vele. Nagyszerű átmenet a tricikli és bringa közt. Méretei 76*39*48 cm. Az ülés magassága a talajtól 35-40 cm, a csöppség igényeihez igazodik.

Előnye a mesés tanulóbicajnak a klasszikus bébitaxikkal szemben, hogy a csöppségnek meg kell tanulnia megtartani az egyensúlyát. A futóbicikliben az a nagyszerű, hogy a gyerekek egyrészt maguktól, másrészt a maguk tempójában, apránként éreznek rá az egyensúlyra. Gyerkőc saját magára számíthat, erősíti izomzatát és fejleszti egyensúlyérzékét. A tanulóbicikli nagyon kényelmes és biztonságos. Gyerkőc a tanulóbicajjal nem tud nagy gyorsaságra szert tenni, hisz lábacskáival hajtja a bébitaxit. Ha legjobbat szeretné gyerkőce számára, akkor válasszon a francia Smoby termékei közül. Tanulóbicikli gyerekeknek teljes mértékben alkalmazkodik a csöppség igényeihez.

Smoby egy híres francia gyártó cég, mely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Minden kis versenyző imádni fogja a First Bike tanulóbringát. Futóbicajról könnyen fog gyermeke átállni a kétkerekű bringára. Tanulóbicaj minőségi kerekekkel van felszerelve a halk és könnyed haladás érdekében, melyek átmérője 25 cm. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. 

Jellemzői

  • legmodernabb dizájn
  • színkivitelezés kislányok és kisfiúk részére egyaránt
  • bébitaxi egyensúlyérzék fejlesztésére
  • megkönnyíti kerékpárhoz való hozzászokást
  • EVA kerekek 25 cm átmérővel
  • erős fémváz
  • állítható ülés
  • együtt növekszik a kicsivel
  • minőségi francia termék
  • 24 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek76*39*48 cm
Termék magassága48 cm
A csomagolás méretei26*15*62 cm
Ülőfelület magassága35 - 40 cm
Teljes hosszúság76 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,3 kg
KerekekEVA wheels - Ø 25 cm
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.