Tanulóbicikli Pókember Mondo fémszerkezettel 2 évtől

Termék leírása

Tanulóbicikli Spiderman az olasz Mondo vállalat műhelyéből egy modern tanulóbringa minden kisfiú részére már 2 éves kortól. A gyerkőc a tanulóbicikli használatával magabiztosságra tesz szert és megtanulja megtartani az egyensúlyát, miközben nem tud nagyon felgyorsulni, ugyanis a lábacskáival hajtja magát előre, igy aktívan sportol a friss levegőn. Tanulóbicaj kék-piros színkombinációban pompázik és hősies Pókember mesemotívummal lett díszítve, aki minden kisfiú nagy példaképe. A tanulóbicikli fémváza erős és tartós. Az ergonomikus ülőke kényelmes bringázást nyújt a csöppségeknek, a tanulóbicikli előnye a négykerekű bébitaxikkal szemben, hogy ezen a járgányon megtanulják a kicsik megtartani az egyensúlyukat.

Hercegnők tanulóbringa nagyon jó átmeneti eszközként szolgál a triciklitől a bicajig. A bébitaxi minőségi és tartós műanyag kerekekkel van felszerelve, melyek garantálják a kényelmes suhanást. Köszönhetően a tanulóbiciklin való suhanásnak a gyerkőc hát és csípő izomzata erősödik, lábacskáit is megmozgatja és egyensúlyérzéke is kialakul. Tanulóbringán való haladás közben gyerkőc csak saját magára számíthat, magabiztosságra tesz szert. Mondo tanulóbicikli nagyon praktikus, könnyen magukkal vihetik kirándulásokra, nyaralásokra, vagy parkba való sétára.

Az olasz Mondo vállalat minőségi gyermek termékek és játékok gyártásával foglalkozik, hivatalos gyártója szerzői joggal elleátott híres mesékkel, sorozatokkal és filmekkel díszített termékeknek is.  Mondo vállalat termékei megfelelnek az európai szabványoknak.

Jellemzői

  • tanulóbicikli az egyensúlyérzék fejlesztésére
  • Pókember motívummal
  • kiváló átmeneti eszköz a bicajra
  • minőségi műanyag kerekek
  • erős fémváz
  • együtt növekszik a gyerkőccel
  • megfelelő 2 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
A csomagolás méretei52*15*30 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.