Tanulóbicikli kosárral Corolle Comfort Smoby fémszerkezettel és magasságilag állítható üléssel 24 hó-tól

Termék leírása

Corolle Comfort tanulóbicikli egy kiváló közlekedési eszköz minden virgonc gyerkőc részére a francia Smoby vállalat műhelyéből, de főleg kislányoknak ajánlott 2 éves  kortól. Tanulóbringa nagyon szép rózsaszín-fehér színkombinációban tetszeleg, miközben a teljes fémszerekezetet lágy virágminták díszítik. A tanulóbicikli elülső részén rózsaszín kosárka kapott helyet, mely a kedvenc játékbaba szállítására alkalmas. Gyerekek a tanulóbiciklivel fejlesztik egyensúlyérzéküket miközben aktívan sportolnak. Tanulóbringa együtt növekszik gyermekével, ha eljön az ideje, a futóbiciklizésben rutint szerző gyerek, csak átül a pedálos kétkerekű bringára és egy kis gyakorlás után már teker vele.

A kényelmes ergonomikusan alakított ülőke 33-38 cm közt állítható magasságilag. Tanulóbringa minőségi és speciális anyagból készült EVA kerekeken gurul, melyben egyesül a gumikerekek halksága és műanyag kerekek ellenállósága. Így a gyerkőcre komfortos és halk suhanás vár. Gyártó gondolt a tanulóbicaj praktikusságára is és felszerelte azt kitámasztóval is a kényelmes parkoláshoz. Haladás során gyerkőce lábacskáit a tanulóbicaj középső részén tudja pihentetni. Méretei 77*39*49 cm, magassága 49 cm. Tanulóbringa súlya 2,7 kg, így az ultrakönnyű kategóriába tartozik, kezelése egyszerű, könnyen irányítható. Kerekek átmérője 25 cm. 

A futóbicikliben az a nagyszerű, hogy a gyerekek egyrészt maguktól, másrészt a maguk tempójában, apránként éreznek rá az egyensúlyra. Gyerkőc a tanulóbicajjal nem tud nagy gyorsaságra szert tenni, hisz lábacskáival hajtja a bébitaxit. Gyerkőc suhanás közben saját magára számíthat, erősíti izomzatát lábacskáin és fejleszti egyensúlyérzékét. Haladás közben kiélesednek reflexei és a távolságbecslése, tapasztalja az akadályokat, melyek a haladás során jöhetnek szembe vele. A tanulóbringa kormánya korlátozott forgószöggel lett kialakítva, ami az irányítás előnyére szolgál. Természetesen bármerre is indul kis lurkója útnak, felelős szülőként gondolnia kell a védőfelszerelés használatára.

Smoby egy neves francia cég, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A termékei készítésénél használt műanyag erős és ellenálló, mégis kellemes tapintású, élei lekerekítettek, védi a kicsiket a sérülésektől. A műanyag Smoby játékok vidám élénk színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, a gyerkőcök figyelmét első pillantásra elnyerik, ezért is ideális játékok legkisebbek számára. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Jellemzői

  • tanulóbicaj egyensúlyérzék fejlesztésére
  • megkönnyíti az átállást a kerékpárra
  • minőségi EVA kerekek /25 cm/
  • erős fémváz
  • kosár az elülső részén
  • állítható ülés
  • együtt növekszik a kicsivel
  • kitámasztóval felszerelve
  • minőségi francia termék
  • játékbaba nem képezi a részét
  • 2 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek77*40*49 cm
Termék magassága49 cm
A csomagolás méretei31*16*58 cm
Ülőfelület magassága33 - 38 cm
Teljes hosszúság77 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,7 kg
KerekekEVA wheels - Ø 25 cm
Színrózsaszín
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.