Tanulóbicikli Spidey First Bike Smoby fémszerkezettel és 33-38 cm állítható üléssel 24 hó-tól

Termék leírása

Spidey First Bike tanulóbicikli gyerekeknek 24 hónapos kortól. A modern tanulóbicikli segítségével a gyerekek gyakorolják az egyensúlyérzéket, miközben aktívan sportolnak. A csodálatos piros-fekete tanulóbiciklit a Pókember emblémája díszíti. A tanulóbicikli erős fémszerkezettel rendelkezik és magasságilag állítható üléssel van ellátva. A járgány együtt nő a gyermekkel, amíg az készen áll az első biciklire való átállásra. A kényelmes ülés 33-38 cm között állítható.

A tanulóbicikli előnye a hagyományos bébitaxikkal szemben az egyensúly megtartásának gyakorlása. A gyermek csak saját magára hagyatkozhat, miközben erősíti a hát és derék izomzatát és a lábizmokat. A tanulóbicikli nagyon kényelmes és biztonságos. A rajta való bringázás során nő a gyermek önbizalma, javul egyensúlyérzéke, viszont nem képes nagy sebességet kifejleszteni, mert lábbal hajtja magát. A pompás sporteszköz remekül felkészíti a gyerekeket a hagyományos biciklire való átállásra. A minőségi kerekek nagyon csendesek és remek tulajdonságokkal rendelkeznek. A tanulóbicikli méretei 73*39*51 cm, súlya 2,5 kg.

A francia Smoby vállalat francia dizájnnal ellátott minőségi játékok gyártásával foglakozik évtizedek óta. A gyártó termékeinek alapanyaga erős és ellenálló, mégis finom, sima, bársonyos tapintású. Kivitelezésük révén sokoldalúan fejlesztik a gyerekek személyiségét, a legkisebb gyerkőcök figyelmét is felkeltik. A termékek lekerekített élei nem veszélyeztetik a gyerekeket játék közben. A játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek, és szavatolják a kiváló francia minőséget és a modern irányvonalak követését.

Jellemzői

  • modern dizájn Pókember ábrával
  • egyensúlyérzék gyakorlásához
  • egyszerűbb átállás az első biciklire
  • csendes kerekek
  • erős fémszerkezet
  • állítható ülésmagasság
  • együtt nő a gyermekkel
  • francia Smoby dizájn
  • 24 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek73*39*51 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,5 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.