Tanulóbicikli Verdák 2 Learning Bike Comfort Smoby magasságra állítható üléssel 24 hó-tól

Termék leírása

Tanulóbicikli Verdák 2 tökéletes bébitaxi kis örökmozgó gyerkőce számára. Főleg kisfiúknak ajánlott 2 éves kortól. Ha csemetéje szeret sportolni és mozogni, akkor a tanulóbringa hosszú időre lefoglalja majd. Tanulóbicikli tökéletes eszköz az aktív sportolásra és mozgásra a friss levegőn. A tanulóbicikli a gyermek több energiáját veszi igénybe, mint a klasszikus autós bébitaxik, így a kicsi a Learning Bike használatával sportosan fárad el. Gyerekek a tanulóbiciklivel Learning Bike Smoby elsajátítják az egyensúly megtartását miközben aktívan sportolnak. Tanulóbicikli Verdák piros-fekete színkivitelezésben pompázik sárga részletekkel. A tanulóbicaj előnye a klasszikus bébitaxival szemben, hogy a gyerek hamarabb elsajátítja az egyensúlya megtartását és könnyebb lesz majd kisbringára átülnie.

Smoby bébitaxi ülése magasságilag állítható, tehát teljes mértékben alkalmazkodik a gyerek igényeihez. Az ülés magassága a talajtól 33-38 cm. Gyerek tanulóbicaj erős fémvázzal rendelkezik. Ez egy nagyszerű átmenet a tricikli és első bringa közt. Méretei a bébitaxinak 76*40*49 cm. A bébitaxi minőségi gumi kerekekkel van felszerelve, melyek garantálják a halk és kényelmes suhanást. Kitámasztóval is fel van szerelve a bébitaxi, mely praktikus okosság a parkoláshoz a gyártótól. Gyerek a tanulóbicajon való suhanással erősíti a hát és derék izmokat, szintén erősíti lábacskáit és fejleszti egyensúlyérzékét. Ha gyerkőc a tanulóbicikli használatával magabiztosságra tesz szert és megtanulja megtartani az egyensúlyát, miközben nem tud nagyon felgyorsulni, ugyanis a lábacskáival hajtja magát.

Smoby egy neves francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok szép színei a kicsik képzelőerejét és fantáziáját is serkenti. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. Ha legjobbat szeretné gyerkőce számára, akkor válasszon a francia Smoby vállalat műhelyéből, mely hosszú éveken keresztül büszkélkedik minőségi termékekkel. Kis versenyzője imádni fogja az új Learning Bike bébitaxit. Könnyebb lesz az átszállás is majd az első kétkerekű bringára, hisz nem lesznek egyensúlyérzék megtartásával már gondjai.

Jellemzői

  • bébitaxi egyensúlyérzék fejlesztésére
  • mesés Verdák 2 motívummal
  • megkönnyíti kerékpárhoz való hozzászokást
  • minőségi kerekek
  • állvány a könnyű parkoláshoz
  • erős fémváz
  • állítható ülés
  • együtt növekszik a kicsivel
  • minőségi francia termék
  • 2 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helySpanyolország
Méretek76*40*49 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,78 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.