Tanuló rajztábla 2in1 Smoby mágneses kétoldalú 7 kiegészítővel kék

Termék leírása

Gyerek mágneses tanuló rajztábla Activity Smoby 2in1 megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól, akik kedvenc időtöltése a rajzolás. A tábla magassága 105 cm. A tanulótábla egyik oldala mágneses, így a gyerekek a csodaszép rajzaikat mágnesek segítségével ráerősíthetik a táblára. A tábla fehér mágneses oldalára filctollakkal is lehet rajzolni, melyek a csomag részét képezik. A tábla másik oldala klasszikus fekete rajztábla, melynek külcsíne azonos a suliban látható táblával. A tábla fekete oldalára krétákkal lehet rajzolni, melyek szintén a csomag részét képezik. Összesen a rajztábla 7 kiegészítőt tartalmaz: 6 színes krétát és 1 filctollat. Kellemes sárgás-kékes színkombinációban pompázik. Azon kívül, hogy a tábla állványon áll, lehetséges külön falra is felakasztani. Ez egy nagy előny, ha helyet szeretne spórolni a szobában. Ezzel a játékkal többé már nem fognak gyermekei unatkozni. Az állvány részét képezi egy praktikus box is a kréták és filctoll tárolására.

A gyerek tanuló rajztábla könnyen összecsukható, ezért sem foglal nagy helyet a gyerekszobában. Minőségi szerkezettel lett kialakítva, stabil és hosszú ideig fogja csöppségét szolgálni. Manipuláció a táblával, a rajzolás nagyon jó hatással van a finom motorika fejlődésére. Különféle ábrák rajzolása közben fejlődik a kicsik fantáziája, elképzelőereje, felfedezik magukban a kreatív énjüket, és arra törekednek majd, hogy tökéletesedjen munkájuk. Szintén nagyon jó segítség a gyereket felelőségtudatra nevelni, hogy dolgai közt és szobácskájában maga tartson rendet. Gyerkőc a táblán keresztül közelebb kerül a felnőttek világához, miközben felölti a tanár szerepét. Gyerekek kedvenc elfoglaltsága szerepeket magukra ölteni, a Smoby tanuló rajztábla ebben segítségükre lesz. Mágneses rajztábla nem hiányozhat a gyermeke készletéből, ha nem szeretné, hogy az unalom felüsse fejét. Teljes méretei a mágneses kétoldalú rajztáblának állvánnyal 62*58*105 cm.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik valósághű külcsínben kivitelezve. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek, tartós és ellnálló, egyben kellemesen bársonyos a gyermek kezecskékhez. Smoby termékek éle lekerekített, hogy gyermekeik mindig biztonságban játszhassanak. Smoby játékok ragyogó színe nagyon jó hatással van a fantázia és elképzelőerő fejlődésére. A játék garantáltan elnyeri a kicsik figyelmét és nagyszerű ajándék leendő tanítónéniknek. A játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb szabványoknak és biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, egyedi dizájnra és egyedi termékre, mely kitűnik az európai piacon. 

Jellemzői

  • minőségi és stabil műanyag szerkezet
  • elegáns francia dizájn
  • gazdag tartozékok - 7drb
  • kétoldalú tanuló rajztábla
  • praktikus tároló a tartozékokra
  • falra is akasztható állvány nélkül
  • megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek62*58*105 cm
Termék magassága105 cm
A csomagolás méretei50*12*56 cm
Rajzfelület mérete43*43 cm
MágnesesIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,4 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.