Tanulóbicikli Learning Bike Smoby magasságra állítható üléssel fehér-rózsaszín 24 hó-tól

Termék leírása

Kislányos tanulóbicikli francia Smoby játékgyártótól 2 éves kortól ajánlott. Bébitaxi Learning Bike finom rózsaszín-fehér kislányos színbe lett kialakítva. A tanulóbicikli erős fémvázú és állítható ülléssel lett felszerelve. Együtt növekszik majd a kicsivel addig, amíg át nem ül az első kerékpárjára. A tanulóbicikli előnye a négykerekű bébitaxikkal szemben, hogy ezen a járgányon megtanulják a kicsik megtartani az egyensúlyukat. Gyerkőc saját magára kell, hogy támaszkodjon, nem úgy mint a négykerekűeknél, hogy kényelmesen lecsüccsennek és suhanhatnak is. Ezzel a bébitaxival erősödik a kicsik hát, derék és lábizmai. A tanulóbicikli kényelmes és biztonságos. Nagyon jó átmeneti eszközként szolgál a triciklitől a bicajig. A bébitaxi megfelelő minden kis hercegnő részére 24 hónapos kortól. Méretei: 77*40*48 cm.

A gyerkőc a tanulóbicikli használatával magabiztosságra tesz szert és megtanulja megtartani az egyensúlyát, miközben nem tud nagyon felgyorsulni, ugyanis a lábacskáival hajtja magát. A tanulóbicikli a gyermek több energiáját veszi igénybe, mint a klasszikus autós bébitaxik, így a kicsi a Learning Bike használatával sportosan fárad el. Konstrukciója erős, így hosszú ideig megtartja új formáját. A bébitaxi kormánya 30 fokos szögig kormányozható. Az ülés magassága a talajtól 35cm. A bébitaxi minőségi gumi kerekekkel van felszerelve, melyek garantálják a halk és kényelmes suhanást.

Smoby egy híres francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti dizájnnal. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Jellemzői

  • bébitaxi amellyel megtanulják a kicsik az egyensúlyukat megtartani
  • megkönnyíti kerékpárhoz való hozzászokást
  • állvány a könnyű parkoláshoz
  • erős fémváz
  • állítható ülés
  • együtt növekszik a kicsivel
  • lágy kislányos színek
  • minőségi francia termék
  • 2 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek77*40*48 cm
Termék magassága48 cm
A csomagolás méretei30*15*67 cm
Tömeg3,07 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.