Tanulóbicikli Paw Patrol Smoby fém szerkezettel és állítható üléssel 24 hó-tól

Termék leírása

Mancs őrjárat tanulóbicikli a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán egyedi gyermek tanulóbicikli a legmodernebb dizájnban kivitelezve. Minden gyerkőc számára tökéletes ajándék, de főleg kisfiúknak már 18 hónapos kortól. A tanulóbicaj kormányán a közkedvelt Mancs őrjárat mesesorozat népszerű szereplői láthatóak, akiket gyerekek világszerte kedvelnek és szeretnek. Smoby tanulóbringa gyönyörű piros-kék színkivitelezésben pompázik. Gyermek tanulóbicikli erős fém szerkezettel rendelkezik és ülése magasságilag állítható. Együtt növekszik a gyerekkel, amíg készen nem áll átülni az első kétkerekű bringájára. A tanulóbicikli kényelmes és biztonságos. Nagyon jó átmeneti eszközként szolgál a triciklitől a bicajig. A tanulóbicikli méretei 77*40*49 cm. Az ülés magassága 33-38 cm és a gyermek igényeihez igazítható.

A tanulóbicikli előnye a négykerekű bébitaxikkal szemben, hogy ezen a járgányon megtanulják a kicsik megtartani az egyensúlyukat. Gyerkőc saját magára kell, hogy támaszkodjon, miközben erősödnek hát, derék és lábizmai. A gyermek tanulóbicikli nagyon kényelmes és biztonságos. Gyermeke a tanulóbicikli használatával magabiztosságra tesz szert és megtanulja megtartani az egyensúlyát, miközben nem tud nagyon felgyorsulni, ugyanis a lábacskáival hajtja magát. Smoby tanulóbiciklik sokéves minőségi garanciával rendelkeznek. A járgány teljes mértékben alkalmazkodik a gyermeke igényeihez. Tanulóbringa minőségi és halk kerekeken gurul, melyek átmérője 25 cm, így biztosítva kellemes és sima haladást csemetéje számára.

Smoby egy híres francia gyártó cég, mely már hosszú éveken keresztül produkálja a legjobb minőségű műanyag játékokat eredeti külcsínben. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima műanyag. Ez egy bársonyos tapintású műanyag. A játékok ettől a cégtől biztonságosak és nem veszélyeztetik a kicsiket, ha játszanak, mert minden élük lekerekített. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját is serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. 

Jellemzői

  • legmodernebb dizájn
  • Mancs őrjárat mesemotívum
  • tanulóbicikli egyensúlyérzék fejlesztésére
  • megkönnyíti az első kerékpárra való átállást
  • halk kerekek 25 cm átmérővel
  • szilárd fémszerkezet
  • állítható ülésmagasság
  • tanulóbicikli együtt nő a gyerekkel
  • minőségi francia termék
  • alkalmas 18 hónapos kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek76*39*48 cm
Termék magassága48 cm
A csomagolás méretei26*30*64 cm
Ülőfelület magassága35 - 40 cm
Teljes hosszúság76 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,3 kg
KerekekEVA wheels - Ø 25 cm
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.