Tanulótábla kétoldalas Activity Plastic Board Smoby 2in1 mágneses filctollal és krétával írható 7 kiegészítővel

Termék leírása

Az Activity kétoldalas mágneses rajztábla a francia Smoby gyártó műhelyéből származik. A minőségi rajztábla ellenálló műanyagból készült és gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. Az egyik oldala filctollal, míg a másik krétával írható. Tisztítása kendővel vagy szivaccsal lehetséges. A tábla alatt egy polc található, amely ideális az íróeszközök, ceruzák, kréták, filctollak és egyéb segédeszközök tárolásához és egyúttal felfogja a lehulló krétaport.

A gyerekekre 7 kiegészítőt tartalmaz, melyek között egy fekete filctoll és 6 színes kréta található. Az időtlen tábla piros, zöld és kék színekben készült. Színkivitelezése nagyon modern és díszes. A tábla állványra állítható illetve falra is függeszthető. Írófelülete 43*43 cm. Az állvány stabil csúszásmentes lábakkal rendelkezik. A tábla teljes mérete 62*58*105 cm, magassága 105 cm. Felső részében egy praktikus klipsz található, amely a filctoll rögzítését teszi lehetővé. A tábla előnyére válik, hogy nagyon gyorsan összerakható illetve összecsukható.

A rajztábla remek szórakozást kínál a gyerekeknek, miközben hozzájárul a logikai gondolkodás fejlődéséhez. Segítségével felfedezhetik művészi tehetségüket, érvényesíthetik fantáziájukat és képzelőerejüket. A számos kiegészítő remek segítséget nyújt az óvodások és kisiskolások számára, akik cimboráikkal felölthetik a tanári szerepet, és ezáltal fejleszthetik kommunikációs készségeit. A termék óvodákban is alkalmazható.

A Smoby éveken át francia dizájnnal ellátott minőségi játékokkal látja el a piacot. A Smoby játékok alapanyaga erős és ellenálló, mégis bársonyos tapintású. A termékek élei lekerekítettek, így játék közben a gyerekek sérülésének kockázata minimális. A Smoby termékei hozzájárulnak a gyerekek fejlődéséhez, egyéniségük formálásához. Természetesen megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és garantálják a megszokott francia minőséget és időtlen külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek62*58*105 cm
Termék magassága105 cm
A csomagolás méretei47*10*57 cm
Rajzfelület mérete43*43 cm
MágnesesIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,7 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024SM430107 Magnetické písmenká veľké,SM430108 Magnetické písmenká
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.