Tápszerkészítő és sterilizáló Milk Prep ® White Grey Beaba 450 ml rozsdamentes szürke 0 hó-tól

Termék leírása

A Beaba Milk Prep® tápszerkészítő és sterilizáló egy egyedi berendezés, amely tápszer és anyatej melegítésére vagy akár csokoládé ízű tej készítésére is alkalmas. A szürke Beaba Milk Prep® tápszerkészítő és sterilizáló egyben már születés óta használható és nem csak tejet melegít, de egyúttal simára is keveri a tápszert. A készülék segítségével a meleg tej teljesen csomómentes lesz.

Az ügyes konyhai kisgép négy különböző hómérséklet beállítását teszi lehetővé és a szülőn áll, hogy 22°C, 37°C, 50°C tejet szeretne vagy 100°C akar sterilizálni. A készülék rozsdamentes acélból készült dupla fallal van ellátva, térfogata 450 ml. Az egyedi francia dizájnnal ellátott Beaba Milk Prep® tápszerkészítő és sterilizáló gép légmentesen záró tetőből, keverőkarból, ergonomikus fogantyúból, tejtartó edényből, melegítő részből és egy vezerlő gombból áll.

A Beaba márkáról

A Franciaországból származó Beaba márka már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi segédeszközöket az ételpárolóktól kezdve egészen a gyermek napszemüvegekig. Bár a Beaba márka tervezői elsősorban a minőségre törekednek, szem előtt tartják az innovatív babagondozási termékek egyszerű kezelését is. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • tápszerkészítő és sterilizáló
  • különböző hőmerséklet beálításának a lehetősége
  • tápszer és anyatej melegítésére egyaránt alkalmas
  • csomómentes keverés
  • 450 ml térfogat
  • attraktív és modern francia dizájn
  • francia minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek14*7*21 cm
Termék magassága21 cm
A csomagolás méretei24*15*11 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,80 kg
Tömeg L450 ml
Színszürke
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.