Targonca Forklift Power Worker BIG munkagép funkciókkal 42 cm - gumikerekekkel 2 éves kortól

Termék leírása

A Forklift Power Worker targonca egy gyönyörű munkagép gyerekeknek 2 éves kortól. A targonca narancssárga-szürke színkombinációban készült és valósághű élményt kínál a játék során. Minőségi gumikerekei biztosítják a kisjárgány stabilitását és nem károsítják a padlóburkolat felületét. A munkagép első részében egy mozgatható emelővilla raklappal található, amely ideális az építőanyag szállításához. A targonca minőségi és ellenálló műanyag elemei garantálják az autó tartósságát. A játék kis elemektől mentes és beltéren, kültéren egyaránt használható.

A targoncával való játék során érvényesül a gyermek fantáziája, képzelőereje, fejlődnek motorikus készségei és logikai gondolkodása. A munkagéppel való szerepjátékok órákra lekötik a gyerekek figyelmét. A játék élei lekerekítettek, így a gyermeket játék közben nem fenyegeti sérülés. A jármű méretei 42*20*28 cm. Szükség esetén a játék egyszerűen folyó víz alatt tisztítható. A targonca színeit UV szűrő védi a kifakulástól. A BIG gyártó termékeit független intézmények tesztelik, ami szintén alátámasztja azok minőségét.

A BIG targoncát a TÜV Rheinland német felügyelő hatóság tesztelte a szigorú biztonsági GS szabványokkal összhangban. A német BIG márka csúcsminőségi játékai nemzetközi szinten is díjazottak. A márka logója, a bivaly, az erő, ellenállóság és robusztusság szimbóluma, és pontosan ezek a tulajdonságok jellemzik a márka termékeit. A BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, ezért gyártásuknál minőségi és egészségre ártalmatlan anyagokat használ. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek42*20*28 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,0 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.