Társasjáték Atmosfear Borras Educa spanyol nyelvű 3-6 játékos részére 12 évtől

Termék leírása

Társasjáték Atmosfear egy népszerű spanyol nyelvű társasozó, mely szórakoztat és kellemesen megborzongat. A társasozó gyerekeknek 12 éves kortól ajánlott. Ez az interaktív társasjáték próbára teszi a stratégiai készségeket. A játék lényege a lehető leggyorsabban begyűjteni és célba jutni a 6 színes kulccsal. A Kapu őre viszont kemény ellenfél. A játékhoz letölthető mobil alkalmazásnak köszönhetően még nagyobb móka és izgalom vár a gyerekekre. A gyerekekre stílusos játéktábla, 110 játékkártya, jegyzetfüzet, ceruza, 2 dobókocka, kulcsok kulcstartókkal, játék figurák, játékszabály és további tartozékok várnak. Ezek segítségével a bátor gyerekek játszva leküzdik az ismeretlentől való félelmet.

Társasjáték annyira egyedi, hogy a gyerekek kellemesen rémísztő légkörben számos izgalmas kalandot küzdhetnek le. Mivel a társasjáték spanyol nylevű, gyerekek szókincse idegen szavakkal is bővül, többrétűen fejlődnek. Társasjáték 3-8 játékos részére lett kitalálva, gyerekek szívesen ülnek le társasozni testvéreikkel, barátaikkal, de a szülők is beszálhatnak a mókába. Társasjátékok elősegítik a memória fejlesztését, logikus gondolkodást, figyelmességet, türelmet, de a versengést és együttműködést is a gyerekek között. Erősítik a csapatszellemet, a gyerekek megtanulják betartani a szabályokat, tanulnak új dolgokról. 

Társasjáték nagyon jó választás hosszú téli vagy nyári estékre, de kirándulások alkalmával is kiváló szórakozást nyújt az egész családnak. A spanyol Educa cég minőségi játékai nem csak a szórakozást biztosítják, de egyben oktató és fejlesztő jelleggel is bírnak. Az Educa termékek megfelelenek az uniós biztonsági kӧvetelményeknek, így a velük való játék teljesen biztonságos. Az Educa gyártó különféle puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. 

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor12 éves kortól
Származási helySpain
Kartonokba csomagolva I/NIgen
NyelvSpanish
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek