Társasjáték Harry Potter Borras Educa 1-8 játékos részére, spanyol nyelvű 7 évtől

Termék leírása

Lepje meg gyerkőcét különleges Harry Potter társasjátékkal a spanyol Educa műhelyéből. Ez a modern spanyol nylevű társasjáték nagyszerű választás kisfiúk és kislányok részére 7 éves kortól, akik arra vágynak, hogy belemerüljenek a mágia és varázslatok világába. Játék közben a gyerekek a Roxfort varázslóképző iskola falai között találják magukat, ahol megtanulják a mágia és az elixírkészítés titkait és persze nem kerülhetik el a Griffendél, Mardekár, Hugrabug és Hollóhát ház diákjaival való versengést sem. A kis mágusokra 30 különböző feladat vár, 15 kártyalap ismert szereplőkkel és 3 játékmód: kezdő varázsló, tapasztalt varázsló vagy csapatjáték, amelybe több gyermek is bekapcsolódhat.

A filmből vett valósághű képi világ a játéktáblán és kártyalapokon visszaköszönve minden Harry Potter rajongót elcsábít. Rengeteg kalandban és élményben lesz részük a különböző kihívások leküzdése során, miközben kipróbálhatják képességeiket is a varázsbirodalomban. Mivel a társasjáték spanyol nylevű, gyerekek szókincse idegen szavakkal is bővül, többrétűen fejlődnek. Társasjáték 1-8 játékos részére lett kitalálva, a teljes játékidó 20 vagy 45 perc hosszú. Gyerekek szívesen ülnek le társasozni testvéreikkel, barátaikkal, de a szülők is beszálhatnak a mókába. 

Társasjáték nagyon jó választás hosszú téli vagy nyári estékre, de kirándulások alkalmával is kiváló szórakozást nyújt az egész családnak. Társasjátékok elősegítik a memória fejlesztését, logikus gondolkodást, figyelmességet, türelmet, de a versengést és együttműködést is a gyerekek között. Erősítik a csapatszellemet, a gyerekek megtanulják betartani a szabályokat, tanulnak új dolgokról. A spanyol Educa cég minőségi játékai nem csak a szórakozást biztosítják, de egyben oktató és fejlesztő jelleggel is bírnak. Az Educa termékek megfelelenek az uniós biztonsági kӧvetelményeknek, így a velük való játék teljesen biztonságos. Az Educa gyártó különféle puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor7 éves kortól
Származási helySpanyolország
Kartoncsomagolás I/NIgen
NyelvSpanish
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.