Társasjáték Harry Potter Borras Educa 1-8 játékos részére, spanyol nyelvű 7 évtől

Termék leírása

Lepje meg gyerkőcét különleges Harry Potter társasjátékkal a spanyol Educa műhelyéből. Ez a modern spanyol nylevű társasjáték nagyszerű választás kisfiúk és kislányok részére 7 éves kortól, akik arra vágynak, hogy belemerüljenek a mágia és varázslatok világába. Játék közben a gyerekek a Roxfort varázslóképző iskola falai között találják magukat, ahol megtanulják a mágia és az elixírkészítés titkait és persze nem kerülhetik el a Griffendél, Mardekár, Hugrabug és Hollóhát ház diákjaival való versengést sem. A kis mágusokra 30 különböző feladat vár, 15 kártyalap ismert szereplőkkel és 3 játékmód: kezdő varázsló, tapasztalt varázsló vagy csapatjáték, amelybe több gyermek is bekapcsolódhat.

A filmből vett valósághű képi világ a játéktáblán és kártyalapokon visszaköszönve minden Harry Potter rajongót elcsábít. Rengeteg kalandban és élményben lesz részük a különböző kihívások leküzdése során, miközben kipróbálhatják képességeiket is a varázsbirodalomban. Mivel a társasjáték spanyol nylevű, gyerekek szókincse idegen szavakkal is bővül, többrétűen fejlődnek. Társasjáték 1-8 játékos részére lett kitalálva, a teljes játékidó 20 vagy 45 perc hosszú. Gyerekek szívesen ülnek le társasozni testvéreikkel, barátaikkal, de a szülők is beszálhatnak a mókába. 

Társasjáték nagyon jó választás hosszú téli vagy nyári estékre, de kirándulások alkalmával is kiváló szórakozást nyújt az egész családnak. Társasjátékok elősegítik a memória fejlesztését, logikus gondolkodást, figyelmességet, türelmet, de a versengést és együttműködést is a gyerekek között. Erősítik a csapatszellemet, a gyerekek megtanulják betartani a szabályokat, tanulnak új dolgokról. A spanyol Educa cég minőségi játékai nem csak a szórakozást biztosítják, de egyben oktató és fejlesztő jelleggel is bírnak. Az Educa termékek megfelelenek az uniós biztonsági kӧvetelményeknek, így a velük való játék teljesen biztonságos. Az Educa gyártó különféle puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik, melyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. 

Doprava nad 60 €
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányboy and girl
Kor7 éves kortól
Származási helySpain
Kartonokba csomagolva I/NIgen
NyelvSpanish
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek