Készlet 4 társasjáték piknik asztalhoz Games Drawer Set Smoby fiókban 3-6 éves korosztálynak

Termék leírása

Bővítse már meglévő Smoby házikóját kiegészítőkkel és tartozékokkal, melyek 3-6 éves korosztályt elszórakoztat és hosszú időre lefoglal. A 4 társasjátékból álló készlet piknik asztalhoz Games Drawer Set élményekkel teli szórakozást hoz a kicsik életébe a friss levegőn. A készlet részét képezi egy fiók, amely a rögzítő tartozékoknak köszönhetően könnyen rögzíthető a piknikasztal aljához. A fiók könnyen kihúzható, a gyerekek könnyen választhatnak belőle társasjátékokat, a játszadozást befejezvén pedig vissza is rejthetik azokat a fiókba.

A 2 db kétoldalas nyomtatású játéktáblán 4 db gyerekeknek szóló társasjáték látható, ezekhez 4 db játékfigura és egy fehér dobókocka tartozik. A zöld fiók méretei 34*31 cm, magassága 4 cm. Kisfiúk és kislányok a társasjátékoknak köszönhetően versenyezhetnek, a legügyesebb lesz a nyertes. Testvéreikkel, barátaikkal játszva játékos módon egyre erősebb társadalmi kapcsolatokat alakítanak ki, új tapasztalatokat szereznek, fejlesztik kommunikációs és nyelvi készségeiket. Társasjátékok ösztönzik a kreativitást és fantáziát, fejlesztik a finom motorikát és logikus gondolkodásmódot. 

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby márka garancia a francia minőségre, biztonságra és egyediségre.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek32*5*35 cm
Tömeg500 g
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.