Társasjáték Szavak 3,2,1... Go! Challenge Words Educa 48 szó 150 betű angol 6 évtől

Termék leírása

Társasjáték Szavak 3,2,1... Go! Challange Words a spanyol Educa műhelyéből egy igazán kiváló ajándék fiúknak és lányoknak már 6 éves kortól. Az angol szójáték 48 kártyalapból áll szavakkal és ábrákkal és 150 színes betűvel. A gyerekek feladata, hogy a lehető leggyorsabban megtalálják és helyesen párosítsák a betűket az ábrákkal, hogy a megfelelő szót kapják. Játékos formában ismerkednek az ábécével, új szavakat tanulnak és azok jelentésével is ismerkednek angol nyelven. A szép képeknek köszönhetően még jobban megmarad fejecskéjükben az egyes szavak jelentése, az idegen nyelvű játék órákig lefoglalja majd őket. 

A játék minőségi és strapabíró anyagokból készült, így nem kopik el gyorsan és sokáig újként hat. A Challenge Words játék edzi a figyelmet és a reflexeket, a memóriát és gazdagítja a szókincset idegen nyelven. Ideális játék minden háztartásba, mely közelebb hozza egymáshoz a családtagokat és mindenkinek örömet szerez. Rossz idő esetén a legjobb választás unaloműzésre, vagy a hosszú téli esték során is tv-nézés helyette, de kirándulások, nyaralások során is nagy kedvenc lesz. A játékszabályok angol nyelven olvashatók.

Spanyol Educa vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek nem csak szórakoztatóak, de oktató és fejlesztő hatással is bírnak. Spanyol Educa márka garancia a magas európai minőségre - termékek több szigorú ellenőrzésen is átesnek. Educa különféle logikai játékok gyártásával foglalkozik nem csak családi társasjátékok kategóriában idegen nyelven.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei25*25*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
NyelvEnglish
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.