Társasjáték Buen Camino Card Game Extended Educa 126 játékkártya 8 éves kortól - spanyol, francia, angol és portugál nyelven

Termék leírása

Buen Camino társasjáték a spanyol Educa gyártó műhelyéből gyerekeknek 8 éves kortól. A társasjáték során a gyerekek kalandokkal szembesülnek, és különböző forrásokat gyűjtenek annak érdekében, hogy leküzdjék a Camino de Santiago 5 utolsó szakaszát. A pompás társasjáték 2-4 játékos számára alkalmas. Tartalmát 126 kártya, 28 jelzőtábla, 4 játék figura és egyéb kiegészítők alkotják. A játék és játékszabályok angol, spanyol, francia és portugál nyelven olvashatók. A társasjáték nagyon gyorsan elnyeli az egész családot.

A társasjáték ideális időtöltés az egész családnak a hosszú téli és nyári estéken, ráadásul kirándulásokra is alkalmas. Társasozás közben fejlődik a memória, logikai gondolkodás, megfigyelőképesség, türelem valamint a gyerekek versenyképessége. Az Educa gyártó kínálatában számtalan, különböző korosztálynak ajánlott gyönyörű puzzle és oktató játék található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen játék kollekcióból sem. Az Educa játékok nagyszerű szórakozást biztosítanak az egész család számára. Mivel a jelen társasjáték idegen nyelvű, ezért szókincs bővítéséhez és idegen nyelv gyakorlásához is ideális.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor8 éves kortól
Származási helySpanyolország
Kartoncsomagolás I/NIgen
NyelvEnglish,Spanish,French
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.