Társasjáték Disney Hercegnők Conector Junior Educa 40 kártya és 200 kérdés és intelligens toll, angol nyelven

Termék leírása

Társasjáték Conector Disney Hercegnők egy csodálatos gyermek társasjáték gyerekek részére 3 éves kortól ajánlott, melyet a bájos Disney Hercegnők mese inspirált. Fő részét a játéknak 40 játszókártya alkotja mesebeli Disney Hercegnőket ábrázoló képekkel, amelyeket össze kell párosítani az utasítások szerint. Tartozik a játékhoz 200 kérdés is, melyek segítségével a kicsik sokat tanulhatnak. A Conector játék lényege a játékos tanulás és logikus gondolkodás fejlesztése. A gyerekek párosítják az egyes kártyákat, amelyeken a közkedvelt Disney Hercegnők mese különböző képei találhatók. A Hercegnők mesét minden kislány imádja, ezért egy kis hercegnő sem tud ellenállni ennek az oktatójátéknak.

A csomagolásban világító intelligens toll is található, melynek segítségével a képeket kell összekötni. Ha az intelligens toll zölden világít akkor helyes a válasz, ha pirosan, akkor helytelen. Ez a társasjáték arra sarkallja a legkisebbeket, hogy érdeklődjenek új dolgok iránt és minél több újdonságot akarjanak elsajátítani. Nagyon szép modern és atraktív dizájnban lett kivitelezve, amely főleg a kislányokat veszi le a lábukról. Kompakt nagyságának hála könnyen szállítható, nyaralásokra, kirándulásokra is magával viheti csemetéjét. Alapvető oktatási elemeket tartalmaz: formákat, színeket, számokat, logikus gondolkodásmódot, párosítást.

A spanyol Educa minőségi gyártó cég, aki nemcsak szórakoztató, de oktató és fejlesztő gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Specializálódott elsősorban a puzzle és oktató gyerekjátékok gyártására. Az Educa játékok megfelelnek az Európai Unió biztonsági követelményeinek, ezért a játékok gyermekei számára biztonságosak.  A cég kínálatában rengeteg gyönyörű készségfejlesztő játék és puzzle található különböző korosztályok számára, amelyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az oktatójátékok segítenek sokoldalúan fejlődni gyermekének, ezért szerezze be ezt a játékot kisgyermekének. Az Educa játékok remek szórakozást garantálnak az egész családnak. Mivel a társasjáték angol nyelvű, így akár angol szavakkal is bővítheti gyermeke szókincsét.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei24*24*5 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 3 x LR41 included
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.