Társasjáték Le Jeu De L'Echelle Educa francia nyelven

Termék leírása

Gyermek társasjáték Le Jeu De L'Echelle francia nyelven a spanyol Educa gyártótól. Tartalmaz játéktáblát vidám képekkel, dobókockákat és figurákat. A Le Jeu De L'Echelle társasjáték megfelelő kisfiúknak és kislányoknak egyaránt 3 éves kortól, de nyugodtan elszórakozik mellette az egész család is. Ez a játék, hasonlóan, mint az összes társasjáték az Educa gyártótól, precízen és becsületesen gyártott termék minőségi és ellenálló anyagokból, tehát egykönnyen nem kopik és új kinézete hosszan megmarad.

A Le Jeu De L'Echelle családi társasjáték szabályai lényegében ugyanazok, mint az ismertebb „létrák és kígyók“ játéknál. A játéktáblán sok-sok játékmező található és a játék célja eljutni bábuval az 1 mezőtől az utolsóig. Bábuval annyit lehet lépni, amilyen számot mutat a dobókocka dobás után. Rövidítésekkel és „esésekkel” is gazdagított a játék, így az elsőből egyszerre utolsó lehet, vagy fordítva, tehát a játék nagyon dinamikus és szórakoztató. Le Jeu De L'Echelle egy ideális játék otthonra, amikor kint csúnya az időjárás, vagy estére tévénézés helyett, de kirándulások alkalmával víkendházba, vagy vízpartra is.

Nagyszerű játék 2-4 játékos számára. A spanyol Educa márka garancia a kiváló európai minőségre – termékei szállítást megelőzően többfokozatú szigorú ellenőrzésen mennek keresztül. Educa különböző logikai játékok gyártásával foglalkozik, amelyek nemcsak a családi társasjátékok kategóriára korlátozódnak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei22,5*22,5*4,7 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.