Társasjáték Le Lynx Junior Educa 36 képpel francia nyelven

Termék leírása

Le Lynx Junior képfelismerő társasjáték gyerekeknek a spanyol Educa gyártótól származik. Társasjáték 36 különböző nagyméretű kártyalapot tartalmaz különlegesen úgy kialakítva, hogy a kisgyerekek könnyen megtalálják azokat. A francia nyelvű társasjáték 3 éves kortól ajánlott a gyerkőcöknek. A játék minőségi és ellenálló anyagokból készült, ezért egykönnyen nem kopik és új kinézete hosszan megmarad. A családi társasjáték Le lynx nagyon jó hatással van a vizuális memória, odafigyelés és reflexek, reakcióidő, forma- és képfelismerés fejlesztésére. Le Lynx ideális játék otthonra, amikor kint rossz  az időjárás, vagy este tévénézés helyett, de kiránduláskor víkendházba vagy vízpartra is.

Játékszabályok:

A verzió: A dobozban lévő megkevert pakliból minden játékos 3 darab kártyalapot húz lefordítva, hogy azokat senki se lássa. Egy adott jelre minden játékos megnézheti a lapjait, és meg kell keresni ugyanazokat a képeket az asztalon. Annak a játékosnak, aki leggyorsabban megtalálja a 3 képet, be kell mondani, hogy „nyertem”, ő a győztes, de a többi játékos folytathatja a képek párosítását és így kialakul a nyertes utáni sorrend.

B verzió: A játékmester nem vesz részt játékosként a játékban. Egy darab lapot vesz ki a pakliból és azt egy adott pillanatban leteszi a játékosok elé. Aki a leggyorsabban találja meg a párját, annak rá kell tennie az ujját a lapra és a játékmester ekkor átengedi neki a lapot. Ezt a változatot is az utolsó lapig játszák és legtöbb párt gyűjtött játékos lesz a győztes.

Társasjáték tartalmaz:

Játékdobozt és 36 kártyalapot különböző ábrákkal állatokról, tárgyakról, épületekről...

A spanyol Educa márka garancia a kiváló európai minőségre – termékei szállítást megelőzően többfokozatú szigorú ellenőrzésen mennek keresztül. Educa különböző logikai játékok gyártásával foglalkozik, amelyek nemcsak a családi társasjátékok kategóriára korlátozódnak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.