Társasjáték Les Petits Chevaux Educa francia nyelven

Termék leírása

Gyermek társasjáték Les Petits Chevaux francia nyelven a spanyol Educa gyártótól. Tartalmaz játéktáblát lovas témával, dobókockákat és figurákat. A Les Petits Chevaux társasjáték megfelelő kisfiúknak és kislányoknak egyaránt 3 éves kortól, de nyugodtan elszórakozik mellette az egész család is. Ez a játék, hasonlóan, mint az összes társasjáték az Educa gyártótól, precízen és becsületesen gyártott termék minőségi és ellenálló anyagokból, tehát egykönnyen nem kopik és új kinézete hosszan megmarad.

A Les Petits Chevaux családi társasjáték szabályai lényegében ugyanazok, mint az ismert „ki nevet a végén“ játéknál. A játéktáblán játékmezők és „házikók“ találhatók, a cél eljuttatni minden bábut a házikóba – minden lovat az istállóba. Bábuval annyit lehet lépni, amilyen számot mutat a dobókocka dobás után. Hagyományos szabályok érvényesek, tehát a bábuk ki is dobhatók, így a játék dinamikus és szórakoztató. Les Petits Chevaux egy ideális játék otthonra, amikor kint csúnya az időjárás, vagy estére tévénézés helyett, de kirándulások alkalmával víkendházba, vagy vízpartra is.

Nagyszerű játék 2-4 játékos számára. A spanyol Educa márka garancia a kiváló európai minőségre – termékei szállítást megelőzően többfokozatú szigorú ellenőrzésen mennek keresztül. Educa különböző logikai játékok gyártásával foglalkozik, amelyek nemcsak a családi társasjátékok kategóriára korlátozódnak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei22,5*22,5*4,7 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.