Társasjáték Le Jeu de L' Oie Educa francia nyelven

Termék leírása

Gyermek társasjáték Le Jeu de L'Oie francia nyelven a spanyol Educa gyártótól. Tartalmaz játéktáblát különböző vidám képekkel, dobókockákat és figurákat. A Le Jeu de L'Oie társasjáték megfelelő kisfiúknak és kislányoknak egyaránt 3 éves kortól, de nyugodtan elszórakozik mellette az egész család is. Ez a játék, hasonlóan, mint az összes társasjáték az Educa gyártótól, precízen és becsületesen gyártott termék minőségi és ellenálló anyagokból, tehát egykönnyen nem kopik és új kinézete hosszan megmarad.

Családi társasjáték Le Jeu de L'Oie nagyon egyszerű játékszabályokkal. A játéktáblán csiga alakú játékmező található, a cél pedig eljutni az 1. mezőről az utolsóig bábu segítségével, amely mindig annyi lépést tehet előre, amilyen számú pont van a dobókockán dobás után. Rövidítésekkel is gazdagított a játékot, ezek kihasználhatók, ha megfelelő számú pont esik a kockán. A játék így egyre dinamikusabb és izgalmasabb lesz. Le Jeu de L'Oie egy ideális játék otthonra, amikor kint csúnya az időjárás, vagy estére tévénézés helyett, de kirándulások alkalmával víkendházba, vagy vízpartra is.

Nagyszerű játék 1-4 játékos számára. A spanyol Educa márka garancia a kiváló európai minőségre – termékei szállítást megelőzően többfokozatú szigorú ellenőrzésen mennek keresztül. Educa különböző logikai játékok gyártásával foglalkozik, amelyek nemcsak a családi társasjátékok kategóriára korlátozódnak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei22,5*22,5*4,7 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.