Tartozékok vasúti pályához Train Track-Set Eichhorn extra nagy szett 50 darabos

Termék leírása

Tartozékok a Train Track Set vonatpályához a német Eichhorn gyártótól. A készletben 50 db építőelem található, melyek a vonatpálya meghosszabbítását szolgálják. Ezek között 8 db hosszú görbe sín, 8 db rövid sín, 4 db hosszú egyenes sín, 4 db egyenes rövid sín, 12 db csatlakoztató elem, 4 db fellépő, 2 db váltó, 4 db oszlop, 2 db ütköző és 2 db rámpa. Az alkatrészek elsőosztályú bükkfából készültek és gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A szórakoztató játék fejleszti a logikai gondolkodást, finom motorikát és képzeletet és hozzájárul a valósághűbb játékhoz.

A német dizájnnal ellátott elsőosztályú építőjáték elősegíti a fantázia és képzelőerő kibontakozását, formálja a gyermek egyéniségét és individualitását. A vonatpálya építés nem csak ellazulást kínál, de hozzájárul a finom motorika és műszaki képzelőerő fejlesztéséhez is. Az időtlen Eichhorn játékok számos játéklehetőséget kínálnak, a természetes faanyag és élénk színek kombinációja vidámabbá varázsolja a gyerekszobákat. A fa sima felülete és egészségre ártalmatlan festékanyagokkal való felületkezelés garantálják a biztonságos játékot.

A német Eichhorn gyártó már több mint 60 éve a legminőségibb fajátékok segítségével járul hozzá a kisfiúk és kislányok kreativitásának fejlesztéséhez valamint egyéniségük kibontakozásához. Az Eichhorn prémium termékei több generáción át kitartanak, és természetes módon ösztönzik a gyerekek kíváncsiságát, képzelőerejét és finomítják ügyességi és motorikus készségeiket. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környezetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítésű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
A csomagolás méretei8*32*25 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,86 kg
Megjegyzés100% FSC recycled
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...