Tartozék vasúti sínpályához Train Big Track Set Eichhorn meghosszabbításhoz 44 darabos

Termék leírása

Tartozék fa vasúti pályához Train Big Track Set a német Eichhorn vállalat műhelyéből egy igazán nagyszerű kiegészítő készlet, melynek köszönhetően a gyerkőcök már 3 éves kortól kedvükre bővíthetik kedvenc fa vasúti pályájukat. Különleges 44-darabos készlet különböző formájú és hosszúságú sín elemet rejt. Minőségi bükkfából készültek, kellemesen sima élményt nyújtanak tapintásra, játék közben a gyerekek közelebb kerülnek a természethez. A kiegészítő sín elemek serkentően hatnak az elképzelőerőre, logikus gondolkodásmódra, a szerelő szerepjáték még életszerűbb lesz a gyerekek számára. 

Német minőség és egyedi külcsín serkentően hat a fantáziára és kreativitásra, feléleszti a kicsik egészséges kiváncsiságát. A vasúti pályák összeállítása közben a gyerekek kikapcsolódnak, de egyben fejlődik is technikai ismeretük, igazi kis építész szerepébe élik bele magukat. Játék közben fejlődik finom motorikájuk, térlátásuk, az egyes elemek összekombinálásával mindig újabb és újabb játéklehetőségek várnak rájuk. A környezetkímélő módon kitermelt és ökológiai gyártási folyamat során felhasznált elsőosztályú faanyag meghitt és kellemes hangulattal tölti el a gyerekek szobáját. A gondosan kidolgozott részletek biztonságos játszadozást ígérnek. 

A német Eichhron vállalat már több, mint 60 éve van jelen a piacon és teszi boldoggá kisfiúk és kislányok életét legminőségibb fajátékokkal, melyek teljes mértékben kreativitásuk és személyiségük fejlődését támogatja. A prémium Eichhron termékek időtlenek, több generációt is kiszolgálnak. Serkentően hatnak az egészséges gyermeki kiváncsiság, elképzelőerő, készségek és képességek fejlődésére. Az Eichhorn vállalat magas etikai és környzetvédelmi sztenderdjeivel hozzájárul a hagyományos erdővédelemhez. Játékai kizárólag FSC® minősítesű fából készülnek, amely a Bajor erdők fenntartható erdőgazdaságából származik. A fajátékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági feltételeknek és az EU által kiszabott normáknak. 

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.