Utazótáska róka Kids Bag&fixed Trolley Fox toT's-smarTrike gurulós, neoprénből

Termék leírása

Különleges Róka utazótáska a neves smarTrike vállalat műhelyéből egy kiváló termék, mely az elegáns és trendi toT's sorozat kiemelkedő része, amely praktikus kiegészítőket rejt magában gyerekek részére csúcsminőségben. Utazótáska róka motívummal díszítve neoprénből készült - ami egy csúcsminőségű anyag, mely erős és vízhatlan. Ennek hatására a táska ultrakönnyű és kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Kisfiúkna és kislányoknak már 3 éves kortól ajánlott, akik értékelni fogják a táska kivételes dizájnját fehér-kék színkombinációban, és nagy örömmel veszik birtokba a kerekeken guruló új táskájukat.

Előnyei a Kids Bag&Fixed Trolley utazótáskának

  • kabinbőröndök többféle légitársaság szabványainak megfelelő méretben
  • átlátható, jól pakolható fő rekesz
  • 2 cipzáras külső zsebbel elöl
  • 2 oldalsó palacktartó zseb
  • állítható kapocs a hevederen
  • utazótáska minőségi kerekekkel és húzószerkezettel
  • teleszkópos húzókarja kétállásos
  • tisztítása egyszerű
  • modern időtlen dizájn

Gyerkőcök nagy örömmel vetik bele magukat a bőröndbe való pakolásba, hisz tágas rakodó rekesszel rendelkezik és a 2 külső zseb is a kedvükre lesz apróságok tárolására. A gyerek hátizsák oldalsó palacktartó zsebekkel is rendelkezik, hogy a kedvenc üdítő mindig kéznél legyen. Táska teljes mértékben alkalmazkodik a gyermek igényeihez köszönhetően a kapcsos hevedernek és teleszkópos fogantyúnak, mely kétállásos. Táska felülete egyszerűen tisztítható nedves szivaccsal. A részletekig kidolgozott kézipoggyász gyerekeknek nem csupán praktikus, de legkisebb részletik átgondolt formatervezési kiegészítőként is szolgál majd a gyermekek számára. Méretei a táskának 30*14*41 cm. 

SmarTrike egy elismert gyerek tricikli és roller gyártó vállalat, melynek termékei az egész világon nagyon közkedveltek és konkurencia mentesek. A legújabb sorozat termékei a smarTrike vállalatnak a toTs babaápoló kellékek a legkisebbek részére. Ez egy újító kategória, mely praktikus és stílusos segítséget nyújt szülőknek a picik mindennapos szükségleteinek kielégítésében. ToTs modern és elegáns kollekciót ajánl magasan minőségi termékekkel, mely tökéletesen tükrözi izlésüket. A kiegészítők a legjobb minőségű anyagokból készültek részletgazdagon kidolgozva.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek30*14*41 cm
Termék magassága41 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,0 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
gift SS2024JPTOTE2022 Plátená taška Tote Bag,JP537782 Sada na ozdobenie školských pomôcok,JP537775 Sada na ozdobenie školských pomôcok
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.