Termék leírása

Távirányítós kisautó Disney Hercegnők motívummal egy királyi hintó gyerekeknek, különösen kislányoknak 3 éves kortól. A csodálatos arany színű hintó távirányítóval működik, képes előre haladni és hátra haladva oldalra farol. A távirányító két csatornás, a hintó maximális sebessége 3,2 km/h. A hintó 38 cm hosszú, erős és strapabíró műanyagból készült. Méreteinek köszönhetően kislánya kényelmesen bele tudja ültetni kedvenc babáját és elviheti egy vagy akár több körre is. (30 cm nagyságú babáknak alkalmas)

A mesebeli RC hintó egy nagyszerű első távirányítós játék, melynek irányítása során a kislányok próbára tehetik ügyességüket és pontosságukat. Játék közben edződik finommotorikájuk, megtanulják helyesen felbecsülni a távolságokat. A beltéri akadályok elkerülése során a logikus gondolkodást is fejlesztik. A mesés hintó ösztönzően hat a gyerekek fantáziájára és képzeletére. 

A Jada márka licenszelt és pontoson megmunkált figurák, öntött gyűjtő tárgyak és rádióvezérelt játékautók vezető gyártója. A játékok ötvözik a kiváló minőséget és a részletekre való odafigyelést, így minden korosztály számára alkalmasak. Minden termék tesztelésen esik át és szigorú biztonsági követelményeknek felel meg. A játékok fejlesztése során a Jada a szórakoztató ipar világmárkáival működik együtt, termékei széles mosolyt varázsolnak a film- és képregényrajongók arcára.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Teljes hosszúság38 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színarany szín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.