Távirányítós kisautó RC Drift Toyota 1995 Fast & Furious Jada pótgumikkal hossza 41 cm 1:10

Termék leírása

RC Drift Toyota Supra 1995 távirányítós játékautó stílusos narancssárga színváltozatban gyerekeknek 8 éves kortól. A részletgazdag és valósághű Fast & Furious licenszelt modell a gyors autók kedvelőinek készült és fergeteges szórakozást biztosít. A 2,4 GHz-en működő kétcsatornás RC modell driftelni is képes. A játékautó modell maximális sebessége 9 km/h. A csomag részét képezik a pótgumik is.

Az 1:10 méretarányú modell erős és ellenálló műanyagból készült, hossza 41 cm. A Fast & Furious filmek rajongói a játékautó irányításával próbára tehetik ügyességüket és pontosságukat. Játék közben edződik finommotorikájuk, megtanulják helyesen felbecsülni a távolságokat. A beltéri akadályok elkerülése során a logikus gondolkodást is fejlesztik. Az autó futurisztikus külcsíne ösztönzően hat a gyerekek fantáziájára és képzeletére. A játékautó USB töltővel van felszerelve. A csomag részét képezik a távirányítóba való elemek.

A Jada márka licenszelt és pontoson megmunkált figurák, öntött gyűjtő tárgyak és rádióvezérelt játékautók vezető gyártója. A játékok ötvözik a kiváló minőséget és a részletekre való odafigyelést, így minden korosztály számára alkalmasak. Minden termék tesztelésen esik át és szigorú biztonsági követelményeknek felel meg. A játékok fejlesztése során a Jada a szórakoztató ipar világmárkáival működik együtt, termékei széles mosolyt varázsolnak a film- és képregényrajongók arcára.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor8 éves kortól
Teljes hosszúság41 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.