Teáskészlet Hercegnők Tin Tea Set Smoby pléhből, 14 részes

Termék leírása

A játék teáskészletek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A Tin Tea Set teáskészlet a neves francia Smoby vállalat műhelyéből származik, minőségi pléhből készült és a Disney Hercegnők mesemotívuma díszíti. Teáskészlet örömet szerez minden kislánynak 3 éves kortól. A rózsaszín-fehér színkombinációban pompázó teáskészlethez kék részletekkel 14 kiegészítő tartozik: 4 csésze alátéttel, 4 tányér, teáskancsó és tálca. Teáskészlet tálcán nagyszerű kiegészítő Smoby játékkonyhákhoz, illetve nagyon jó hatással van a fantázia és kreativitás fejlődésére köszönhetően a Hercegnők mesemotívumnak.

Csodaszép rózsaszín kivitelezése a teáskészletnek együtt a Hercegnők mesemotívum díszítéssel gyönyörű kiegészítője lesz minden kislányos szobának. Kis felszolgálólányok elsajátítják játék közben a helyes felszolgálást, így felerősödik felelősségtudatuk és érettebbnek fogják magukat érezni. Nem csupán jól fognak játék közben szórakozni, de fejlődik alkotóképességükkreativitásuk, fantáziájuk. Teáskészlet gyerekeknek kiváló lehetőséget nyújt teadélutánok szervezésére testvérek vagy barátok részére. Méretei a játékszettnek 25*16*8 cm.

Smoby egy elismert francia vállalat, mely műanyag játékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon erős, ellenálló és egyben bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyermekei biztonságosan játszhassanak és védve legyenek a sérülések ellen. Smoby játékok színei serkenti a kicsik fantáziáját és elképzelőerejét, felkelti a csöppségek figyelmét. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre és eredeti dizájnra.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek25*16*7 cm
A csomagolás méretei20*31*9 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,3 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.