Porcelán teáskészlet Hello Kitty Smoby 12 darabos minőségi porcelánból

Termék leírása

Lepje meg gyermekeit szépséges Hello Kitty porcelán teáskészlettel, hogy testvéreiket és barátaikat megtudják vendégelni ötórai teára. Gyerek porcelán készlet cuki Hello Kitty ábrával van díszítve, aki világszerte elnyerte a kicsik szívét. Stílusos fehér porcelán elegáns benyomást kelt, vastag fala magasan minőségi és tartós. 12-darabos készletbe tartozik teáskancsó, 4 tányér, 4 csésze és cukortartó. A tányérokat Hello Kitty ábrája és csillgok díszítik, melyek első pillantásra elnyerik a gyerekek tetszését.

Gyermek Hello Kitty porcelán készlet nagyszerű kiegészítő szülinapi bulikra, piknikezéshez vagy ötórai teázáshoz. Az ötórai teakészlet legminőségibb porcelánból készült. A Hello Kitty cica serkentően hat a fantáziára, elképzelőerőre, testvérek és barátok együtt érdekes és kalandos történeteket találnak majd ki a macsesz életéről. Kisfiúk és kislányok teázás közben fejlesztik kommunikációs készségüket, elsajátítják a helyes tálalást és felszolgálást, igy feléled bennük a szerepjátékok iránti vágy. Teáskészlet nagyszerű kiegészítő játékkonyhákhoz, boltokhoz, teadélutánok szervezéséhez. Méretei a terméknek 25*6*21 cm. 

Smoby neves francia gyártó minőségi műanyag gyerekjátékokat készít már évtizedek óta. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős, ellenálló, tartós, tapintásra bársonyos és élei lekerekítettek, hogy a kicsik mindig biztonságban érezzék magukat a játék közbe. A Smoby játékok vonzák a gyerkőcӧk figyelmét és fejlesztik a fantáziájukat. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végen a legmagasabb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. 

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei25*6*21 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,45 kg
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.